RAFAELA-hoitoisuusseminaari 2020

Ajankohta 11.11.2020
Aika 8.15 - 15.15
Paikkakunta Virtuaalitapahtuma

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi RAFAELA® hoitoisuusseminaari jouduttiin siirtämään loppuvuoteen. Turvallisen osallistumisen varmistamiseksi päädyimme toteuttamaan tapahtuman kokonaan verkossa. Lähetys tapahtuu studiosta, joten pystymme tarjoamaan laadukkaan suoranlähetyksen seurattavaksenne.

Seminaarissa syvennytään hoitoisuusluokitteluun ja -tiedolla johtamiseen arjessa, psykososiaaliseen kuormi-tukseen ja hoitajien nuppilukuun.

Tarjoamme teille kiinnostavan kattauksen asiantuntijaluentoja sekä mahdollisuuden osallistua turvallisesti verkon välityksellä tapahtumaan.

Koulutus soveltuu hoitoisuusluokitusjärjestelmää käyttävien yksiköiden hoitohenkilökunnalle, esimiehille, hoitoisuustietoa hyödyntäville tahoille, hoitoisuuden vastuuhenkilöille sekä järjestelmän käyttöönotosta kiinnostuneille.

Keskiviikko. 11.11.2020

puheenjohtajana toimii erityisasiantuntija Mikko Jaakonsaari FCG Konsultointi Oy

8.15 Tervetuloa!
Mikko Jaakonsaari, erityisasiantuntija FCG Konsultointi

08.30 Psykososiaalinen kuormitus hoitajan työssä
Miia Puukka, asiantuntija Työturvallisuuskeskus

Tauko

09.30 Nuppiluku ratkaisee kakkukahvit
Jan Holmberg, kouluttaja, tietokirjailija, sairaanhoitaja (YAMK)

10.30 Ajankohtaisia RAFAELA®-aiheita
Sanna Kautto, erityisasiantuntija FCG Konsultointi Oy

11.00 Lounastauko

12.00 Tiedolla johtaminen tunnusluvut Case: HUS
Sari Leppänen, sovellussuunnittelija ja RAFAELA®-tuotevastaava HUS Tietohallinto

13.00 Tiedolla johtamisen Case: HUS
Nina Fagerholm, johtava ylihoitaja HYKS Pää- ja kaulakeskus

Tauko

14.15 Konsultoinnin tuulia; CASE Kuusamon kaupunki

15.15 Keskustelua ja päivän yhteenveto

FCG varaa mahdollisuuden muuttaa ja tarkentaa ohjelmaa.

Hinta sisältää ohjelman sekä sähköisen materiaalin

Jos organisaatiosta osallistuu 6 tai enemmän on hinta 150 euroa/hlö + alv. 24 %

Osallistujille lähetetään sähköpostiin linkki virtuaalitapahtumaan ennen tilaisuuden alkua. Laskutuslisä on 5 euroa + alv. 24 % /lasku

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 30.10.2020 mennessä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta jos osallistuja ei ilmoita peruutuksesta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu.

Virtuaalitapahtuma

KoulutuspäällikköMari Valtanenetunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriJenna Luotonenpuh. +358 44 055 6653etunimi.sukunimi@fcg.fi