Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät 2019

Ajankohta 6.6.2019 - 7.6.2019
Paikkakunta Helsinki + striimaus

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

Osana neuvottelupäiviä on mahdollisuus case – esimerkkien avulla tutustua muualla tapahtuvaan toimintaan. Yhteinen iltatilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vapaamuotoiseen keskusteluun kollegoiden kanssa.

Sisältökuvaus ja muuta tietoa löytyy neuvottelupäivien omalta tapahtumasivulta.Tämän linkin takaa.

Tapahtumasivulta pääset myös ilmoittautumiseen.

Tapahtuma on tarkoitettu kunta- ja maakuntasektorilla, valtiolla ja seurakunnissa hankintojen ja logistiikka-alan kanssa työskenteleville sekä yrityksille ja yhteistyökumppaneille, jotka työskentelevät hankintojen ja logistiikan parissa.

Hinta 800€ + alv.

Maksu sisältää luentomateriaalin, ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä ensimmäisen päivän iltaohjelman. Hintaan lisätään alv. 24%.

Striimihinnat:
ICT Hankinnat 6.6. kesto 1h
100 € + alv. 24% / osallistuja

Teknisen sektorin hankinnat 6.6. kesto 1h
100 € + alv. 24% / osallistuja

Logistiikka 7.6. kesto 3 h
210 € + alv. 24% /osallistuja

Laskutamme osallistujamaksun tapahtuman jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta, johon lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %). Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 HELSINKI

Luennoitsijoina toimivat Julkisten hankintojen neuvontayksikön, Suomen Kuntaliiton, valtionhallinnon sekä yrityselämän asiantuntijat.

KoulutuspäällikköAnniina Peltolapuh. +358 44 737 4803etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriJohanna Mäkipuh. +358 41 522 0775etunimi.sukunimi@fcg.fi