Kirjaaminen hoitotyössä - jatkuvuutta ja turvallisuutta potilaan hoitoon

Ajankohta 12.11.2019
Paikkakunta Helsinki + striimaus

Kirjaaminen on monessa mielessä yksi keskeisimmistä hoitotyön tehtävistä. Sen avulla turvataan potilaan laadukas ja oikeanlainen hoito, sujuva tiedon siirtyminen, sillä vahvistetaan työntekijän oikeusturvaa ja varmistetaan suunnitelman mukainen hoito ja sen jatkuvuus. Koulutuspäivän aikana syvennymme hoitotyön kirjaamisen saloihin. Päivän jälkeen sinulla on tietämystä, mitä laki sanoo kirjaamisesta ja miten se säätelee hoitotyön kirjaamista. Miten kirjaamista tulee käytännössä toteuttaa sekä mitä kirjataan ja miksi. Lisäksi päivän aikana käsitellään hoitotyön rakenteista kirjaamista, FinCC-luokitusta sekä sähköistä hoitotyön yhteenvetoa ja Kanta-arkistoa.

Päivään on mahdollista osallistua paikan päällä tai etänä. Käytössämme on viestiseinä, mikä mahdollistaa kysymysten esittämisen ja kommentoinnin myös etänä.

Koulutuspäivä on suunnattu hoitotyöntekijöille ja heidän esimiehilleen sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.15 Tervetuloa!
koulutuspäällikkö Inka Suhonen, FCG Koulutus Oy
päivän puheenjohtaja Satu Pulkkinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

9.30 Hoitotyön kirjaaminen ja terveystietojen hyödyntäminen lain sekä valvonnan näkökulmasta
lakimies Liisa Murto, Susanna Lehti & kumppanit

11.00 Mitä, miten ja miksi hoitotyössä kirjataan
projektipäällikkö Satu Pulkkinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

12.00 Lounas

13.00 Hoitotyön rakenteinen kirjaaminen ja FinCC-luokitus
kehittämispäällikkö Pia Liljamo, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

14.30 Iltapäiväkahvi

15.00 Sähköinen hoitotyön yhteenveto ja tiedon hyödyntäminen Kanta-arkistosta
FT, TtM, kehittämisylihoitaja Anne Kuusisto, Satakunnan sairaanhoitopiiri

16.00 Koulutuspäivä päättyy, hyvää kotimatkaa!

Hinta paikan päällä 355 euroa + alv.24%

Maksu sisältää luentomateriaalin sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Jos osallistut koulutukseen etänä, on osallistujamaksu 290 € /osallistuja + alv 24 %

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu enemmän henkilöitä samaan tilaisuuteen huomioithan seuraavat hintaporrastukset:
4 tai enemmän, hinta on 1250 euroa (+ alv).
11 tai enemmän, hinta on 1800 euroa (+alv).
21 tai enemmän, hinta on 2200 euroa (+ alv.)
31 tai enemmän, hinta on 2900 euroa (+alv)
41 tai enemmän, hinta 3300 euroa (+alv)
51 tai enemmän, hinta 3700 euroa (+alv)
61 tai enemmän, hinta 4100 euroa (+alv)
71 tai enemmän, hinta 4600 euroa (+alv)
81 tai enemmän, hinta 5000 euroa (+alv) (ns. maksimihinta)

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, 28.10.2019. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Helsinki, Scandic Hotel Simonkenttä
Simonkatu 9

KoulutuspäällikköInka Suhonenpuh. +358 50 592 0284etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriUlla Hallakoskipuh. +358 50 302 7712etunimi.sukunimi@fcg.fi