OVTES-palvelussuhdepäivä ammatilliselle koulutukselle

Ajankohta 4.4.2019
Paikkakunta Helsinki + striimaus

Tämä OVTES-palvelussuhdepäivä ammatilliselle koulutukselle käsittelee ammatillisen koulutuksen ajankohtaisasioita sekä antaa kattavan paketin keskeisistä palvelussuhteisiin liittyvistä kysymyksistä.

Tule kuuntelemaan mitä ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa on tapahtumassa keväällä 2019.

Koulutuksessa kuulet tästä: Ammatillisten oppilaitosten tulee virka- ja työehtosopimuksen 2018 - 2020 mukaan siirtyä vuosityöaikajärjestelmään 1.8.2020 mennessä. Koulutuksessa kuulet, mitä tämä tarkoittaa ja minkälainen vuosityöaikajärjestelmä tulee C osion liitteiden
4 - 9 sekä E osion tilalle.

Koulutus on tarkoitettu ammatillisten oppilaitosten opettajien virka- ja työehtosopimusta työssään tarvitseville. Koulutus soveltuu opettajien palkanlaskennassa työskenteleville, esimiehille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille.

Torstai 4.4.2019 Helsinki + striimaus

9.00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

9.30 Tervetuloa koulutukseen!

OVTES 2018 - 2019
• Ammatillisen koulutuksen ajankohtaisasiat
• Ammatillisen oppilaitoksen vuosityöaikajärjestelmä
• Virka- ja työsopimussuhde
• Määräaikaisuuden perusteet
• Laskennallinen vuosiloma ja vuosiloma
• OVTES ja keskeiset virkavapaamääräykset

15.30 Koulutuspäivä päättyy
------------------------------------------
12.00 Lounas
14.00 Kahvi

Päivän kouluttajana toimii KT Kuntatyönantajien työmarkkinalakimies Riikka Kolkkala.

Maksu sisältää luentomateriaalin sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Osallistumismaksu etäyhteydellä on 320 € / hlö (+ alv. 24 %).
Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu enemmän henkilöitä samaan tilaisuuteen huomioithan seuraavat hintaporrastukset:

5 tai enemmän, hinta on 1500 euroa (+ alv).
11 tai enemmän, hinta on 2000 euroa (+alv).
21 tai enemmän, hinta on 2250 euroa (alv.)
31 tai enemmän, hinta on 2900 euroa (+alv)

Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Ilmoittautumiset
21.3. mennessä. Osallistujat saavat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen vielä erillisen osallistumisvahvistuksen, joka sisältää ohjelman.

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta 21.3. mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % koulutuksen hinnasta, johon lisätään laskutuslisä 5 €. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Helsinki, Original Sokos Hotel Presidentti + striimaus
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 HELSINKI

Kouluttajana toimii KT Kuntatyönantajien työmarkkinalakimies Riikka Kolkkala.

KoulutuspäällikköLena Sjöblompuh. +358 50 301 9167etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMinna Kosonenpuh. +358 50 312 0199etunimi.sukunimi@fcg.fi