Kirjaudu

Tietosuojavastaavan tehtävät ja rooli

Loading Loading...

Ajankohta 10.10.2019
Aika
Paikkakunta Helsinki + striimaus
Ilmoittautumisaika 25.9.2019 mennessä


Tietosuojavastaava on keskeisessä roolissa tietosuojavaatimusten toteutumisessa omassa organisaatiossa. Tietosuojavastaava seuraa tietosuojalainsäädännön noudattamista, kouluttaa ja neuvoo henkilöstöä sekä antaa tietoa ja tukea erityisesti rekisterinpidosta vastaaville henkilöille. Tietosuojavastaava on myös mukana suunnittelemassa, miten henkilötietoja organisaatiossa käsitellään.

Tässä koulutuspäivässä käydään läpi tietosuojavastaavan tehtäviä ja asemaa, tietosuojan toteuttamisen vaatimia käytännön toimenpiteitä sekä uuden tietosuojalainsäädännön vaikutuksia tietosuojavastaavan toimintaan. Koulutuspäivässä käsitellään myös riippumattomuusvatimusta sekä kuullaan kokemuksia tietosuojavastaavana toimimisesta

Tämä päivä on osa Tietosuojavastaavan koulutusohjelmaa, mutta koulutuspäivään voivat ilmoittautua myös muut kuin koulutusohjelmaa suorittavat. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä.


 

320,00 EUR + alv 24%
Maksu sisältää sähköisen luentomateriaalin sekä lähiosallistujille ohjelmassa mainitut tarjoilut. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).


Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutetaan koko osallistumismaksu.
Helsinki + striimaus

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPäivi Raitiopuh. +358 50 394 7291etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMarja Haapaniemipuh. +358 44 525 2500etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)