Kirjaudu

Tietosuojan dokumentointi

Loading Loading...

Ajankohta 7.11.2019
Aika
Paikkakunta Helsinki + striimaus
Ilmoittautumisaika 23.10.2019 mennessä


EU:n yleinen tietosuoja-asetus velvoittaa rekisterinpitäjää osoittamaan, että tietosuoja huomioidaan lainsäädännön velvoittamalla tavalla organisaation toiminnassa ja toiminnan suunnittelussa. Minkälaista dokumentaatiota organisaation kannattaa tässä käyttää?

Tietotilinpäätös on organisaatiolle yksi mahdollinen tapa osoittaa, että tietoja käsitellään organisaatiossa tietosuojan ja tietoturvan vaatimusten mukaisesti. Tietotilinpäätös on raportti, joka antaa kokonaiskuvan organisaation tietojenkäsittelyn tilasta ja näin tukee tietojohtamista sekä vahvistaa asiakkaiden ja sidosryhmien luottamusta organisaation toimintaan. Koulutuspäivässä käydään läpi tietotilinpäätöksen tarkoitus, sisältö ja prosessi, kuullaan tapausesimerkki tietotilinpäätöksen laatimisesta sekä tarkastellaan tietotilinpäätöstä tilintarkastuksen näkökulmasta.

Päivän ja koulutusohjelman päättää paneeli, jossa asiantuntijat vastaavat henkilötietojen lainmukaista käsittelyä koskeviin kysymyksiin.

Päivä on osa Tietosuojavastaavan koulutusohjelmaa, mutta koulutuspäivään voivat ilmoittautua myös muut kuin koulutusohjelmaa suorittavat. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä.

320,00 EUR + alv 24%
Maksu sisältää sähköisen luentomateriaalin sekä lähiosallistujille ohjelmassa mainitut tarjoilut. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutetaan koko osallistumismaksu.
Helsinki + striimaus

Lisätiedot

Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 HELSINKI

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPäivi Raitiopuh. +358 50 394 7291etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMarja Haapaniemipuh. +358 44 525 2500etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)