Kirjaudu

Palveluntuottajasta verkostotoimijaksi

Loading Loading...

Ajankohta 13.11.2018
Aika 9:00
Paikkakunta webinaari
Ilmoittautumisaika


Webinaarissa käsittelemme uusia tapoja tarjota asiakaslähtöisiä palveluita sekä sitä millaisia välineitä tähän tarvitaan ja millaista osaamista tämä erityisesti kunnan johdolta vaatii.

Miten julkisen sektorin johtaminen on muuttumassa? Mitä digitaalinen tieto mahdollistaa asiakaspalvelussa ja miten digitaalisen tiedon toimintamallit uudistetaan asiakaslähtöisiksi? Miten digitaalisten palveluiden kokonaisuutta voidaan johtaa? Mitkä ovat digitaalisten palveluiden kriittiset menestystekijät?

Webinaari on tarkoitettu kaikille kunnan ja sen palvelujen kehittämisestä kiinnostuneille johdon edustajille ja asiantuntijoille.

200,00 EUR + alv 24%

Johdon neuvonantaja Petri Takala, Gofore Oy (digitaalinen liiketoiminta) on analytiikan, tiedolla johtamisen ja ekosysteemijohtamisen asiantuntija. Takalalla on laaja kokemus asiakaslähtöisten toimintamallien kehittämisessä.

Kari Ahopelto toimii ICT:n kehityspäällikkönä FCG Finnish Consulting Group Oy:ssä, joka tuottaa tietohallinnon palvelut useille liiketoimintayksiköille ja mm. Suomen Kuntaliitolle. Aiemmin Ahopelto on mm. vastannut Kuntaliiton tietotekniikkapalveluista v. 2000 - 2015.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPäivi Raitiopuh. +358 50 394 7291etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)