Kirjaudu

Kuntalain osaaja -verkkokoulutus

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Paikkakunta aloita opiskelu verkossa heti
Ilmoittautumisaika


Koulutuksessa käydään läpi kuntalain (410/2015) sisältö kokonaisuudessaan.

Verkkokoulutus sisältää lyhyitä asiantuntijavideoita, jotka kattavat kuntalain pääkohdat kokonaisuudessaan tiivistetysti. Videoilla kouluttavat kuntalain valmistelussa mukana olleet Kuntaliiton lakiyksikön asiantuntijat.

Osallistujat pääsevät verkko-oppimisympäristöön heille lähetetyillä omilla tunnuksilla. Tunnukset toimivat kahden kuukauden ajan. Osallistuja voi tänä aikana opiskella silloin kun hänelle itselleen parhaiten sopii.

Teemat

Kurssi on jaettu seitsemään osioon, jotka jaksottavat käsiteltävät asiat helposti hahmotettaviin kokonaisuuksiin. Teemat noudattelevat kuntalakia, joten koulutuksen aikana myös kuntalain lukutaito kehittyy. Teemat ovat:
• Yleistä
• Demokratia ja vaikuttaminen
• Toimielimet ja johtaminen
• Luottamushenkilöt ja henkilöstö
• Hallinto
• Talous
• Palvelujen järjestämisen tuottamistavat ja toiminta markkinoilla

Koulutus on tarkoitettu kaikille kuntien henkilöstölle sekä luottamushenkilöille sekä muille, jotka tarvitsevat työssään kuntalain tulkintoja.

Materiaali ja sisältö

Koulutus koostuu lyhyistä videoluennoista, oheismateriaalista ja väittämätehtävistä. Jokaisen teeman jälkeen testaat oppimasi asiat tekemällä väittämätehtävän. Saat palautteen tehtävästä heti. Kurssin vastuuhenkilöt ovat käytettävissäsi kurssin chatissa koko koulutuksen ajan, jossa voit kysyä kurssin asioihin liittyviä kysymyksiä. Kurssin suorittamiseen kuluu aikaa noin yhden työpäivän verran.

Kurssi toteutetaan kokonaan etäopetuksena verkossa. Verkkokoulutus ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Jokaisen osallistujan on mahdollista opiskella verkossa omassa rytmissään. Ohjattu verkkoympäristö ja opiskeltavien asioiden jaksotus helposti hahmotettaviin selkeisiin kokonaisuuksiin tekee oppimisesta joustavaa ja tehokasta.

Osallistujat saavat koulutuksesta todistuksen.

Tervetuloa!

Kuntalain osaaja -verkkokoulutus toimii perehdytyksenä kuntalakiin. Koulutus on suunnattu kunnan viranhaltijoille, työntekijöille ja luottamushenkilöille.

250,00 EUR + alv 24%
Jos organisaatiostasi osallistuu useampi samalle verkkokurssille, kysy ryhmähinnoitteluamme.

Maksu sisältää opetuksen, oppimisympäristön käytön. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme siihen laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

verkkokoulutus

Lisätiedot

Verkkokurssille on jatkuva ilmoittautuminen, joten voit ilmoittautua sinulle sopivana
ajankohtana. Kurssin suoritusaika on 2 kk.

Kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi ohjeet ja käyttäjätunnukset Priima verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Tunnukset toimitetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Kurssi on mahdollista tilata myös tilauskurssina organisaatiollesi. Kysy tarjousta kurssin yhteyshenkilöiltä!

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköAnniina Peltolapuh. +358 44 737 4803etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMarja Haapaniemipuh. +358 44 525 2500etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)