Kirjaudu

Kunnan hankintojen ja kilpailuttamisen osaaja

Loading Loading...

Ajankohta 17.9.2019
Aika 9.00
Paikkakunta verkkokoulutus
Ilmoittautumisaika


Hankinnat ja kilpailuttaminen kunta-alalla vaativat perehtyneisyyttä kokeneeltakin tekijältä. Hankinnat ja kilpailuttaminen kunta-alalla -koulutuksessa käsitellään julkisten hankintojen haasteita ja ratkottavia kysymyksiä.

Hankinnat tulee pääsääntöisestä kilpailuttaa kunnissa. Julkisten hankintojen toteuttaminen on tarkkaan säänneltyä. Lainsäädännön lisäksi hankintoihin vaikuttavat muun muassa yleiset hankintaohjeet, hallintolaki ja julkisuuslaki. Hankintoja ohjaavat kilpailun aikaansaamisen, tarjoajien syrjimättömyyden, tasapuolisen kohtelun sekä avoimuuden periaatteet.

Hankinnat ja kilpailuttaminen kunta-alalla -koulutuksessa perehdytään muun muassa julkisia hankintoja koskevaan lainsäädäntöön, kilpailuttamisen suunnitteluun ja kilpailuttamisprosessiin aina tarjouspyynnöstä lähtien. Koulutus ohjaa lisäksi keskeisimpien tietolähteiden luo ja opettaa hyödyntämään niitä.

Kurssi on suunnattu kaikkien toimialojen ja työyksiköiden kilpailuttamista tai hankintapäätöksiä valmisteleville viranhaltijoille. Koulutuksesta on hyötyä niin uusille hankintoja tekeville viranhaltijoille kuin tietojaan päivittävillekin.

Koulutus jakautuu kuuteen eri teemaan:

1. Tietolähteet internetistä
2. Hankintojen suunnittelu
3. Hankintamenettelyt ja kynnysarvot
4. Tarjouspyynnöt, tarjoukset ja vertailu
5. Hankintapäätös ja muutoksenhaku
6. Hankinta-asiakirjojen julkisuus

Jokaisen teeman päätteeksi on monivalintatehtäviä ja kurssin lopussa on lopputesti. Kun lopputestin on suorittanut hyväksyttävästi, saa osallistumisesta todistuksen.

Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin. Käyttäjätunnukset ovat voimassa kaksi kuukautta.

250,00 EUR + alv 24%

verkkokoulutus

Kurssin materiaalin ovat toimittaneet johtava lakimies Katariina Huikko ja johtava lakimies Tarja Krakau Suomen Kuntaliitosta.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköMarja Haapaniemipuh. +358 44 525 2500etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriJohanna Mäkipuh. +358 41 522 0775etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)