Kirjaudu

Sosiaalinen media kunnan viestinnässä -webinaari

Loading Loading...

Ajankohta 6.2.2019
Aika 13.00
Paikkakunta Webinaari
Ilmoittautumisaika


Ilmoittautuminen on nyt suljettu. Webinaariin mahtuu vielä, jos haluat osallistua ota yhteyttä paula.maki@fcg.fi

Haluaisitko hyödyntää sosiaalisen median kanavia tehokkaasti omassa työssäsi? Käytätkö sosiaalista mediaa työssäsi ja haluaisit oppia sujuvampia toimintatapoja?

Iltapäivän webinaarissa opit, miten eri kunnat hyödyntävät sosiaalista mediaa omassa viestinnässään ja maineen rakentamisessa. Lisäksi saat vinkkejä, jotka helpottavat ja sujuvoittavat omaa sosiaalisen median käyttöäsi.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka tarvitsevat työssään sosiaalisen median perustaitoja. Koulutus sopii esimerkiksi kunta-alan tiedottajille, esimiehille, viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijoille tai viestintää oman työnsä ohessa hoitaville.

Koulutus antaa kattavat perustiedot sosiaalisen median käytöstä kunnan toiminnassa. Koulutuksessa käydään lukuisten kuntaesimerkkien kautta läpi erilaisia mahdollisuuksia kunnan julkisuuskuvan kehittämisessä.

Keskiviikko 6.2.2019 klo 13-15:30 webinaari

- Kunta sosiaalisessa mediassa
- Sosiaalisen median erityispiirteet
- Sosiaalinen median suosituimmat kanavat ja niiden valinta
- Miten laaditaan tehokas sosiaalisen median suunnitelma?
- Sosiaalisen median seuranta

Kouluttajana toimii Teija Leino, yrittäjä, viestinnän asiantuntija, MAT, Mti
Teija on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytännössä elänyt median murroksen. Teijan intohimona on julkisen sektorin viestintä, asiakaspalvelu ja markkinointi. Lisäksi Teijalla on 20 vuoden ajalta kokemusta kunnallisesta ja seutukunnallisesta päätöksenteosta muun muassa kunnanhallitustyöskentelystä yhteensä 16 vuotta.

Lisäksi Teijan haastateltavana on kuntakentältä tuleva vieras.


200,00 EUR + alv 24%
/ henkilö. Maksu sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Siihen lisätään laskutusmaksu 5 € (+ alv 24 %).

Kysy ryhmäalennuksista!

Peruutus
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen 1.2.2019. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Webinaari

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPaula Mäkipuh. +358 44 278 6728etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriLaura Solastepuh. +358 40 515 4606etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)