Kirjaudu

Maineenhallinta ja kriisiviestintä sosiaalisessa mediassa -webinaari

Loading Loading...

Ajankohta 27.3.2019
Aika 13.00
Paikkakunta Webinaari
Ilmoittautumisaika


Sosiaalinen media on parhaimmillaan tehokas väylä ennakoida ja tiedottaa kriisin uhatessa, mutta sosiaalisessa mediassa monet kriisit myös saavat alkuna. Miten sosiaalisen median kriisitilanteissa toimitaan?

Kriisi iskee aina yllättäen, pyytämättä ja varoittamatta. Kriisiviestintä kannattaa laittaa kuntoon jo ennen kriisiä. Viestinnän suunnittelu on myöhäistä, kun kriisi on jo päällä.

Iltapäivässä perehdytään erilaisten kriisien syntyyn ja kehitykseen sosiaalisessa mediassa erityisesti julkishallinnon näkökulmasta. Käytännön esimerkkien kautta käydään läpi kriisiviestinnän suunnittelua ja sen toteuttamista. Päivän jälkeen osallistujilla on selkeä kuva siitä, mitä kriisiviestintään valmistautumisessa ja sen tekemisessä tulee ottaa huomioon.

Kouluttajana toimii Teija Leino, yrittäjä, viestinnän asiantuntija, MAT, Mti
Teija on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytännössä elänyt median murroksen. Teijan intohimona on julkisen sektorin viestintä, asiakaspalvelu ja markkinointi. Lisäksi Teijalla on 20 vuoden ajalta kokemusta kunnallisesta ja seutukunnallisesta päätöksenteosta muun muassa kunnanhallitustyöskentelystä yhteensä 16 vuotta.

Lisäksi Teijan haastateltavana on kuntakentältä tuleva vieras.

Koulutus on suunnattu organisaation viestinnästä ja markkinoinnista vastaaville henkilöille sekä kaikille niille, joiden toimenkuvaan kriisien hoito ja niistä viestiminen kuuluu esim: ylin johto, esimiehet ja turvallisuusasiantuntijat.

Keskiviikko 27.3.2019 klo 13-15, webinaari

Maineenhallinta ja kriisiviestintä sosiaalisessa mediassa

- Sosiaalisen median erityispiirteet
- Palvelulupaus ja maineen merkitys
- Kriisiviestintä ja sen merkitys
- Esimerkkejä

150,00 EUR + alv 24%
/henkilö. Maksu sisältää opetuksen ja sähköisen materiaalin. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Siihen lisätään laskutusmaksu 5 € (+ alv 24 %).

Peruutus
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen 22.3.2019. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Webinaari

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPaula Mäkipuh. +358 44 278 6728etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriLaura Solastepuh. +358 40 515 4606etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)