Kirjaudu

Esimiespassi-verkkokoulutus 2019

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Paikkakunta aloita opiskelu verkossa heti
Ilmoittautumisaika


Esimiespassi on KT Kuntatyönantajien suunnittelema ja toteuttama verkkokoulutus, jonka hyväksytysti suorittaneille myönnetään Esimiespassi.

Kurssin tavoitteena on opastaa esimiestä löytämään oikeat tietolähteet työnsä tueksi sekä antaa hänelle valmiuksia toimia työnantajaroolissa ja selvitä työyhteisön haastavista tilanteista. Kurssin suoritettuaan esimies tuntee vastuunsa henkilöstöasioissa sekä hallitsee tarvittavat perustiedot palvelussuhdeasioista ja työlainsäädännöstä.

Kurssilla käydään läpi tavallisimpia esimiehen työssään kohtaamia tilanteita esimerkkien kautta. Esimerkkitapaukset auttavat tulkitsemaan ja soveltamaan kunnallisia virka- ja työehtosopimuksia sekä työlainsäädäntöä yleisellä tasolla.

Kurssi koostuu seuraavista seitsemästä osioista:

• Palvelussuhteen alkaminen ja päättyminen
• Palkkaus ja palkanmäärittely
• Työaika ja työvuorosuunnittelu
• Vuosilomat
• Sairauslomat
• Virka- ja työvapaat
• Työsuojelu

Tehtävät ovat monivalintatehtäviä ja lyhyitä esseetehtäviä. Osaan tehtävistä osallistuja saa henkilökohtaisen palautteen. Opiskelumateriaali muodostuu kirjallisesta materiaalista, artikkeleista sekä lyhyistä videoluennoista. Tehtävien tarkastajina toimivat KT Kuntatyönantajien asiantuntijat.

400,00 EUR + alv 24%
400 € (+ alv) / osallistuja. EKJ-ohjelmaan osallistujille 250 € (+ alv) / osallistuja. Jos samasta työyhteisöstä on useampi osallistuja, kysy hintaporrastusta!
HSL:n hinta 380 e/hlö, kun 3-10 osallistujaa

Verkkokoulutus

Lisätiedot

Verkkokurssille on jatkuva ilmoittautuminen, joten voit ilmoittautua sinulle sopivana
ajankohtana. Kurssin suoritusaika on 2 kk. Kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi ohjeet ja käyttäjätunnukset verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Tunnukset toimitetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköTarja Heikkinenpuh. +358 50 327 0537etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMarjut Pessipuh. +358 40 706 4991etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)