Kirjaudu

Varhaiskasvatuksen arviointi - apua ja avaimia

Loading Loading...

Ajankohta 21.11.2019
Aika
Paikkakunta Tampere
Ilmoittautumisaika 6.11.2019 mennessä


Varhaiskasvatuksen johdolle ja esimiehille suunnatussa seminaaripäivässä tarjoamme avaimia arviointitehtävään. Varhaiskasvatuslaki velvoittaa järjestäjää toiminnan suunnitelmalliseen ja säännölliseen arviointiin. Tämä edellyttää toimivaa arviointijärjestelmää. Arvioinnin tavoitteena on parantaa varhaiskasvatuksen laatua ja kehittää toimintaa. Varhaiskasvatuksen toimintaa arvioidaan ja kehitetään järjestäjä-, yksikkö- ja yksilötasolla.

Miten toimintaa arvioidaan hyvin ja laadukkaasti? Kuinka arviointia suunnitellaan ja toteutetaan? Mitä pitäisi tehdä ja miten? Millaisia haasteita esiintyy, ja kuinka ne ratkaistaan? Mitä on tehty aiemmin, mitä tehdään nyt ja mitä pitäisi tehdä jatkossa? Mitä tämä edellyttää johtamiselta?

Tilaisuus tarjoaa vahvan kattauksen varhaiskasvatuksen arvioinnista. Ohjelma rakentuu laadukkaista asiantuntija-puheenvuoroista ja monipuolisista kunta-caseista.

330,00 EUR + alv 24%
Maksu sisältää sähköisen luentomateriaalin. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Peruutusehdot
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta, johon lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %). Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Ratapihankatu 43
33100 TAMPERE

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköIlkka Pauluspuh. +358 44 298 2078etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMarja Haapaniemipuh. +358 44 525 2500etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)