Opetusalan tietosuojaseminaari Otso

Aika 9.00
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika 25.11.2019 mennessä

Opetusalan tietosuojaseminaari (Otso) käsittelee henkilötietojen käsittelyn erityispiirteitä opetusalalla sekä käytännön ratkaisuja tietosuojan toteuttamisessa. Tilaisuudessa jaetaan tietoa ajankohtaisista henkilötietojen lainmukaista käsittelyä koskevista aiheista sekä jaetaan kokemuksia käytännön toimista tietosuojan edistämiseksi. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden saada ajantasaista tietoa opetusalan tietosuojaa koskevista asioista sekä vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja näkemyksiä aiheen ympärillä.

Aiheina muun muassa:
• henkilötietojen käsittelyperusteet oppilaitoksissa
• opetusalan lainsäädännön ajankohtaiskatsaus
• digituotteiden hankinnan ja käytön ohjeistus
• vaikutustenarviointi

Seminaarin järjestävät Tietosuojavaltuutetun toimisto, Suomen Kuntaliitto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja FCG Koulutus yhteistyössä korkeakoulujen ja perus- ja toisen asteen oppilaitosten tietosuoja-asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti opetuksen ja koulutuksen järjestäjille varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin sekä tietosuojavastaaville. Kaikki tietosuojasta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan.

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Kuntatalo
Toinen Linja 14
00530 HELSINKI

KoulutuspäällikköPäivi Raitiopuh. +358 50 394 7291etunimi.sukunimi@fcg.fi