RAFAELA Hoitoisuusluokittelu -verkkokurssi

Paikkakunta Verkkokurssi

Kurssin tavoitteena on

• antaa perustietoa hoitoisuusluokitusjärjestelmästä

• varmistaa osallistujien luokitusten oikeellisuus

• ohjata hoitoisuusluokitusjärjestelmän ylläpitoon liittyen

• esittää miten hoitoisuusluokitusjärjestelmästä saatavia hyötyjä voi käyttää avuksi hoitotyössä ja järjestelmän edelleen opettamisessa sekä ohjaamisessa.

Hoitoisuusluokitusmittareita käyttävät hoitotyöntekijät, vastuu- ja yhteyshenkilöt sekä esimiehet.

Kurssin aikana perehdytään RAFAELA®-hoitoisuusluokitusjärjestelmän perusteisiin ja harjoitellaan hoitoisuusluokituksen tekemistä esimerkkien avulla.

Kurssi toteutetaan OIVALLUS-verkkoalustalla. Kurssi muodostuu itsenäisestä verkkotyöskentelystä ja luokitteluharjoittelusta sekä testistä. Kurssimateriaali on saatavilla verkkoalustalta ja AIRA-sovelluksen Mittarit ja Materiaalit -kohdasta. Lisäohjeistusta kurssin toteutukseen liittyen annetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Hoitoisuusluokitteluverkkokurssi on nonstop-kurssi, joka on aina tarjolla. Nonstop-kurssille voit ilmoittautua milloin tahansa ja opiskella omaan tahtiin kahden viikon aikana.

FCG Konsultointi laskuttaa osallistumismaksun kurssin alettua.

Hoitoisuusluokittelu-verkkokurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse:

Asiantuntija Mari Valtanen
mari.valtanen@fcg.fi
puh. 040 553 0727

Erityisasiantuntija Anne Rintala
anne.rintala@fcg.fi
puh. 050 566 7820

Organisaatiolla tulee olla voimassa oleva lisenssisopimus FCG Konsultointi Oy:n kanssa. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita organisaatio ja yksikkö missä työntekijä työskentelee.

Hoitoisuusluokittelu-verkkokurssiin kirjaudutaan omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla. Ohjeet kirjautumiseen ja lisäohjeet toteutuksesta annetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Verkkokurssi VERKKOKURSSI

Lisätietoja kurssista:
Asiantuntija Mari Valtanen
mari.valtanen@fcg.fi

KoulutuspäällikköMari Valtanenetunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMinna Nurminenpuh. +358 50 466 5766etunimi.sukunimi@fcg.fi