Hankinta- ja logistiikka-alan neuvottelupäivät 2020

Ajankohta 4.6.2020 - 5.6.2020
Aika 9.00 - 16.00
Paikkakunta Turku

Tapahtuma tarjoaa kunta- ja maakuntahallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

Osana neuvottelupäiviä on mahdollisuus case – esimerkkien avulla tutustua muualla tapahtuvaan toimintaan. Yhteinen iltatilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vapaamuotoiseen keskusteluun kollegoiden kanssa.

Sisältökuvaus ja muuta tietoa löytyy neuvottelupäivien omalta tapahtumasivulta.Tämän linkin takaa.

Tapahtumasivulta pääset myös ilmoittautumiseen.

Tapahtuma on tarkoitettu kunta- ja maakuntasektorilla, valtiolla ja seurakunnissa hankintojen ja logistiikka-alan kanssa työskenteleville sekä yrityksille ja yhteistyökumppaneille, jotka työskentelevät hankintojen ja logistiikan parissa.

Luennoitsijoina toimivat Julkisten hankintojen neuvontayksikön, Suomen Kuntaliiton, valtionhallinnon sekä yrityselämän asiantuntijat.

KoulutuspäällikköAnniina Peltolapuh. +358 44 737 4803etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriJohanna Mäkipuh. +358 41 522 0775etunimi.sukunimi@fcg.fi