Kirjaudu

Tiedonhallintamalli

Loading Loading...

Ajankohta 30.10.2019
Aika 10.00 - 12.00
Paikkakunta webinaari
Ilmoittautumisaika


Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit ilmoittautua koulutukseen niin kauan kun ilmoittautumislinkki on näkyvillä ja avoinna.

Tässä webinaarissa käsitellään eduskunnassa hyväksyttyä tiedonhallintalakia sekä sen velvoitetta laatia tiedonhallintamalli. Webinaarissa tarkastellaan muun muassa sitä, mitä elementtejä tiedonhallinnan kuvauksessa voi hyödyntää, ja mikä on tiedonohjaussuunnitelman ja kokonaisarkkitehtuurin suhde tiedonhallintamalliin.

Koulutus on suunnattu kaikille niille, joiden työtehtäviin kuuluu tiedonhallinta. Tiedonhallintalakia ja -mallia tarkastellaan tässä webinaarissa erityisesti kunnallisten organisaatioiden näkökulmasta.

160,00 EUR + alv 24%
Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu useampia henkilöitä samaan tilaisuuteen, huomioithan seuraavat hintaporrastukset:

4 tai enemmän, hinta on 640 euroa (+ alv).
11 tai enemmän, hinta on 1200 euroa (+alv).
21 tai enemmän, hinta on 1650 euroa
31 tai enemmän, hinta on 1900 euroa (+alv)
41 tai enemmän, hinta 2200 euroa (+alv)
51 tai enemmän, hinta 2400 euroa (+alv)
61 tai enemmän, hinta 2600 euroa (+alv)

Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Kouluttajana toimii erityisasiantuntija KTM ja YTM Tuula Seppo Kuntaliitosta.

Erityisen kiinnostuksen kohteina Tuulalla ovat tiedon elinkaareen ja sen hallintaan liittyvät asiat sekä tietosuojan ja tietoturvan huomioiminen tiedonhallinnassa.

Työkokemusta Tuulalle on kertynyt sekä yksityissektorilta että julkishallinnosta. Ennen Kuntaliittoa Tuula toimi sosiaali- ja terveydenhuollossa tietohallintopäällikkönä ja tietosuojavastaavana. Tuulalta on valmistunut pro gradu -työ ”Euroopan parlamentin ja neuvoston yleisen tietosuoja-asetukset vaatimukset rekisterinpitäjälle” Itä-Suomen yliopistosta.

Tuula on julkisen hallinnon tietohallinnon neuvottelukunta (JUHTA) asiantuntijaryhmän "tietoturva, tietosuoja ja varautuminen" puheenjohtaja.

Löydät Tuulan twitteristä @tuula_seppo

Voit tutustua Tuulan kirjoitukseen tietonhallintalaista Kuntaliiton sivuilla: https://www.kuntaliitto.fi/ajankohtaista/2019/tiedonhallintalaki-hyvaksyttiin-eduskunnassa

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPäivi Raitiopuh. +358 50 394 7291etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMarja Haapaniemipuh. +358 44 525 2500etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)