Lapsipotilaan akuuttihoidon osaaja -verkkokurssi

Paikkakunta verkkokoulutus

Tule kehittämään osaamistasi lapsen hoidon erityispiirteistä päivystyksessä.
Verkkokurssin aikana pääset paneutumaan ja harjoittelemaan PEWS-pisteytysjärjestelmää (lasten aikaisen varoituksen pisteytysjärjestelmä) erilaisten case-tapausten avulla, kehität osaamistasi lapsen hoidon tarpeen arvioinnista päivystyspoliklinikalla sekä saat työkaluja leikki-ikäisen lapsen pelkojen hallitsemiseen ratkaisukeskeisin menetelmin.

Koulutuksen tarkoituksena on vahvistaa osaamistasi akuutisti sairaan lapsen hoidosta ja kiireellisyyden arvioinnista. Verkkokurssin aikana käydään lävitse myös lapsen oikeuksia terveydenhuollossa.

Osallistuja saa todistuksen kurssin päätteeksi.

Tervetuloa oppimaan!

Koulutus on suunnattu terveydenhuollon henkilöstölle, joka kohtaa työssään lapsipotilaita esim. päivystyksessä toimivat sairaanhoitajat.

Maksu sisältää opetuksen, oppimisympäristön käytön ja todistuksen suorituksen jälkeen.

Laskutuslisä 5€ + alv. 24%/lasku

Huomioithan, että tunnukset ovat voimassa 30 päivää, jonka aikana verkkokurssi tulee suorittaa.

verkkokoulutus

Kurssin kouluttajana toimii Kirsi Siira, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus lapsipotilaiden kanssa työskentelystä hoitotyön kentällä, ja viimeksi päivystyksessä.

KoulutuspäällikköKirsi Siirapuh. +358 41 730 0694etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriElla Lavastepuh. +358 44 298 1892etunimi.sukunimi@fcg.fi