Kirjaudu

Tiedonhallinnan tietoisku

Loading Loading...

Ajankohta 26.11.2019
Aika
Paikkakunta verkkokoulutus
Ilmoittautumisaika


Opi tiedonhallinnan peruskäsitteet ja tiedonhallintalain tärkeimmät kohdat alle tunnissa! Tämä tietoisku on tiivis johdanto tiedonhallintaan. Kurssi sisältää lyhyitä videoluentoja ja tehtäviä, ja ohjaa sinut keskeisimpien tietolähteiden luo. Tervetuloa tutustumaan tiedonhallintayksikköön, tiedonhallintamalliin ja tietoturvaan tiedonhallintalain mukaan 26.11. alkaen.

Tietoisku on suunniteltu sinulle, joka tarvitset pikaisen perehdytyksen tiedonhallinnan perusteisiin ja tiedonhallintalakiin. Koulutuksen sisällössä on huomioitu erityisesti kunnallisissa organisaatioissa työskentelevät.

90,00 EUR + alv 24%

Tuula Seppo toimii tiedonhallinnan erityisasiantuntijana Suomen Kuntaliitossa. Erityisen kiinnostuksen kohteina Tuulalla ovat tiedon elinkaareen ja sen hallintaan liittyvät asiat sekä tietosuojan ja tietoturvan huomioiminen tiedonhallinnassa.

Työkokemusta Tuulalle on kertynyt sekä yksityissektorilta että julkishallinnosta. Ennen Kuntaliittoa Tuula toimi sosiaali- ja terveydenhuollossa tietohallintopäällikkönä ja tietosuojavastaavana. Tuulalta on valmistunut pro gradu -työ ”Euroopan parlamentin ja neuvoston yleisen tietosuoja-asetukset vaatimukset rekisterinpitäjälle” Itä-Suomen yliopistosta. Löydät Tuulan twitteristä @tuula_seppo

Kuntaliiton johtavan lakimiehen, VT Tarja Krakaun tehtäviin on kuulunut muun muassa julkisuus- ja tietosuojalainsäädäntöön liittyvä ohjeistaminen, ja hänellä on monipuolinen kokemus julkisen hallinnon lainsäädännöstä yleisemminkin. Tarja on työskennellyt niin valtiolla kuin kunnallakin, ja lisäksi hän toiminut konsulttina yli kymmenen vuotta yksityisellä sektorilla.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPäivi Raitiopuh. +358 50 394 7291etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)