Kirjaudu

Ruokapalveluhenkilöstön koulutuspäivä

Loading Loading...

Ajankohta 26.3.2020
Aika
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Ruokapalveluiden järjestäminen vaatii yhteisvastuullista työtä yli toimialarajojen. Jokaisen työ on merkityksellistä siinä tehtävässä, missä kukin toimii. Uudet säädökset ja suositukset vaativat, että henkilöstö osaa toimia tehtävissään niin kuin pitää. Osaaminen lisää henkilöstön työhyvinvointia ja näin ollen osaava henkilöstö yltää entistä parempiin tuloksiin.

Koulutuspäivästä saa oivallisia työvälineitä henkilöstön osaamisen lisäämiseen sekä miten yhteistyötä voi lisätä ja miten löydämme yhteisen kielen työntekoon.

Päivän aikana
• rikastetaan uusilla tiedoilla ja tuulilla ruokapalvelutoimijoiden ammatillisuutta ja yhteistyötä
• tuodaan esiin asiakaspalvelun merkitystä
• saadaan tietoa ruokahävikin minimoimisesta sekä
• kirkastetaan ruokapalvelualan imagoa.

Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalvelualan henkilöstölle, sekä lähiesimiehille että työntekijöille.

305,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää luennot, materiaalin sekä päivän ateriat.
Laskutuslisä 5 €.

Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, joka on 11.3.2020.
Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Helsinki, Original Sokos Hotel Tripla Pasila
Fredikanterassi 1 B
00520 Helsinki

Lisätiedot

viimeinen ilmoittautumispäivä

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköUlla Hallakoskipuh. +358 50 302 7712etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriUlla Hallakoskipuh. +358 50 302 7712etunimi.sukunimi@fcg.fi



FCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)