Kuka omistaa työttömät? -työllisyyden tiedollajohtamisseminaari

Ajankohta 24.3.2020
Paikkakunta Helsinki

Kuka omistaa työttömät? on työllisyyden tiedollajohtamisen seminaari, joka haluaa antaa tietoa työllisyyden ekosysteemin eri toimijoiden erilaisista asiakashallintajärjestelmistä ja haastaa ne, kysymällä, voisiko koko työllisyyden ekosysteemillä ollakin yhteinen aidosti asiakkaan itsensä hallitsema yhteinen asiakasjärjestelmä.

Seminaari soveltuukin kaikille työllisyyden ekosysteemin toimijoille eli kuntien ja kuntayhtymien sekä TE-toimistojen työllisyyspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevien lisäksi kuntien sosiaalityöntekijöille, nuortenpajojen asiakkuusvastaaville, oppilaitosten opinto-ohjaajille ja henkilöasiakkuusvastaaville, henkilöstörekrytointiyrityksille sekä kolmannen sektorin toimijoille yhdistyksille ja säätiöille.

Samalla seminaari tarjoaa kaikille työllisyyden edistämisen tiedolla johtamisesta kiinnostuneille oivallisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Osallistumismaksu sisältää luennot, materiaalit sekä päivän ateriat.

Maksuun lisätään 5 €:n laskutuslisä + alv. 24 %.

Helsinki, Original Sokos Hotel Tripla Pasila
Fredikanterassi 1 B

KoulutuspäällikköUlla Hallakoskipuh. +358 50 302 7712etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriUlla Hallakoskipuh. +358 50 302 7712etunimi.sukunimi@fcg.fi