Kuka omistaa työttömät? -työllisyyden tiedolla johtamisen seminaari

Ajankohta 5.10.2020
Paikkakunta Webinaari

Kuka omistaa työttömät? on työllisyyden tiedolla johtamisen seminaari, joka antaa ajankohtaista tietoa työllisyyden ekosysteemin eri toimijoiden erilaisista asiakashallintajärjestelmistä sekä haastaa ne kysymällä, voisiko koko työllisyyden ekosysteemillä ollakin yhteinen aidosti asiakkaan itsensä hallitsema yhteinen asiakasjärjestelmä.

Tiiviin päivän aikana kuulemme alan huippuasiantuntijoita ja iltapäivällä kuulemme viiden toimijan esittelyt eri järjestelmistä.

Tässä seminaarissa alan toimijat kohtaavat ja ottavat työllisyyden tiedolla johtamisen ratkaisut haltuun! Tule keskustelemaan, ottamaan kantaa, kuulemaan ja muodostamaan oma näkemyksesi siitä, kuka työttömät lopulta omistaa.

Lämpimästi tervetuloa seminaariin!

Seminaari soveltuukin kaikille työllisyyden ekosysteemin toimijoille eli kuntien ja kuntayhtymien sekä TE-toimistojen työllisyyspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevien lisäksi kuntien sosiaalityöntekijöille, nuortenpajojen asiakkuusvastaaville, oppilaitosten opinto-ohjaajille ja henkilöasiakkuusvastaaville, henkilöstörekrytointiyrityksille sekä kolmannen sektorin toimijoille yhdistyksille ja säätiöille.

Seminaari tarjoaa ajankohtaista tietoa kaikille työllisyyden edistämisen tiedolla johtamisesta kiinnostuneille.

Päivän puheenjohtajana palvelujohtaja Mika Helva, Turun kaupungin työllisyys, maahanmuutto- ja hyvinvointiyksiköstä.

8.40 Yhteys avautuu osallistujille. Tervetuloa testaamaan yhteyden toimivuutta milloin tahansa.

9.00 Tilaisuus alkaa. Tervetuloa!
Koulutuspäällikkö Tarja Isola, FCG Koulutus Oy

9.10 Mihin URA taipuu ja mihin se ei taivu? Pirkanmaan kokeilun kokemuksia aiheesta
Erityisasiantuntija Teuvo Moilanen,Tampereen kaupunki

9.40 Mitä URAn jälkeen?
Hankejohtaja Mikko Rantahalme, kehittämispäällikkö, Keha-keskus

10.10 Asiakashallinta rekrytointiyrityksessä
Toimitusjohtaja, Minna Vanhala-Harmanen, Barona Oy

10.35 Kolmannen sektorin kolme haastetta: asiakasohjaus, asiakasohjaus ja asiakasohjaus
Toiminnanjohtaja Kimmo Kumlander, Siltavalmennusyhdistys

11.00 Tauko

12.00 DigiTypa kunnan kokonaisvaltainen työllisyyden edistämisen järjestelmä
Projektipäällikkö Laura Kukkonen, Kuopion kaupunki

12.30 Työllisyyttä edistävien järjestelmien pitchaukset
ForeAmmatti kaupallinen johtaja Jukka Suontausta, ForeData Oy
Tiitus, Chief Digital Officer Niklas Litmala, Tiitus Oy
Kompassi, erityisasiantuntija Taru Arnkil, FCG Konsultointi Oy
HeadAI , kehitysjohtaja Anu Passi-Rauste HeadAI Oy
Kykyviisari, tutkija, hankejohtaja Miia Wikström, Työterveyslaitos

13.30 Tauko

14.15 Entä jos asiakastiedot olisivatkin kaikkien saatavilla avoimessa lohkoketjujärjestelmässä?
Palvelujohtaja Mika Helva, Turun kaupunki

14.45 Kommentti: Mihin taipuu GDPR eli estääkö asiakkaan tietosuoja asiakastiedon jakamisen?
asianajaja, CIPP/E, osakas, Aino-Kaisu Renko, Pro Juridica

15.15 Kommentti: Voisiko yhteinen asiakasjärjestelmä olla mahdollinen?
Neuvotteleva virkamies Mikko Kuoppala, Työ- ja elinkeinoministeriö

15.45 Loppukeskustelu

16.00 Tilaisuus loppuu

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Osallistumismaksu sisältää luennot sekä sähköisen materiaalin.
Maksuun lisätään 5 €:n laskutuslisä + alv. 24 %.

Huomioithan seuraavat ryhmäalennushinnat, mikäli organisaatiostanne osallistuu useampi henkilö samaan tilaisuuteen:

5–10 hlöä, hinta yhteensä 1550 € (+ alv).
11–20 hlöä, hinta yhteensä 2100 € (+alv).
21–30 hlöä, hinta yhteensä 2500 euroa (alv.)
31–40 hlöä, hinta yhteensä 3300 euroa (+alv)
41–50 hlöä, hinta yhteensä 3800 euroa (+alv)
51–60 hlöä, hinta yhteensä 4300 euroa (+alv)
61 tai enemmän, hinta 4700 euroa (+alv) (ns. maksimihinta)

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen 7.9. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Webinaari

Ilmoittautumisen viimeinen kuluton peruutuspäivä on 7.9.2020. Voit ilmoittautua seminaariin seminaaripäivän aamuun asti.

KoulutuspäällikköTarja Isolapuh. +358 40 450 86 44etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriUlla Hallakoskipuh. +358 50 302 7712etunimi.sukunimi@fcg.fi