Kirjaudu

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi 2017

Loading Loading...

Ajankohta 8.2.2017 - 10.2.2017
Aika
Paikkakunta Helsinki - Tukholma
Ilmoittautumisaika


Talous- ja rahoitusfoorumi eli tuttujen kesken Rafo on asiaa, virikkeitä ja yhteistä säveltä luova kuntajohdon kohtaamispaikka, joka uudistuu perinteitään unohtamatta.

Talouden ja rahoituksen asiantuntijafoorumi keskittyy kunta-alan ajankohtaisiin muutoksiin. Se sisältää pääohjelman lisäksi mielenkiintoisia rinnakkaisohjelmia ja vaihtoehtoisia tutustumiskäyntejä Tukholmassa.

Rafo käsittelee
• Suomen talouden haasteita ja Suomen talouden tilaa kansainvälisessä kilpailussa
• kuntien rahoitusta, taloutta ja uudistusten kokonaisuutta
• kunnan roolia tulevaisuudessa

Rafo haastaa
• päättäjät kertomaan ja keskustelemaan, miten ja miksi
• osallistujat keskustelemaan ja kysymään kunta-alan rahoituksesta, taloudesta, rakenteista ja toiminnasta

Rafo mahdollistaa
• hyödylliset keskustelut kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kesken
• vaihtoehtoiset seminaariteemat ja tehokkaat tapaamiset mielenkiintoisen pääohjelman lomassa
• tiiviin paketin ajankohtaista tietoa taloudesta ja rahoituksesta.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on jo päättynyt, mutta mikäli haluat mukaan laita viestiä paula.kurkipaa@fcg.fi

Seuraa tapahtumaa Facebookissa. https://www.facebook.com/fcgrafo

Laivaseminaari Helsinki - Tukholma, Silja Symphony
Olympiaterminaali, Eteläsatama

Saapumisohjeet Eteläsatamaan ja tietoa terminaalin palveluista

Lisätiedot

Ilmoittautuminen ja matkalippujen jako alkaa Helsingin Eteläsataman Olympiaterminaalissa (Olympiaranta 1) keskiviikkona klo 10.

Siirtyminen laivaan ja tulokahvi noin klo 11 alkaen. Matkatavarat voi jättää omalla vastuulla säilytykseen Atlantis Palaceen (kansi 7). Hytit saamme käyttöön lounastauolla klo 14 alkaen. Älä jätä rahaa tai arvoesineitä matkatavaroihisi.


  • Kunnan Taitoa Oy on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata.

   https://www.taitoa.fi/

   https://www.youtube.com/watch?v=1GOAGVdFBgM

  • Tiera on yli 250 kuntatoimijan omistama valtakunnallisen kuntayhteistyön mahdollistaja, joka yhtenäistää ja kehittää kuntakentän prosesseja, tietojärjestelmiä ja toimintatapoja.

   http://www.tiera.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Jyrki Halttunen, toimitusjohtaja jyrki.halttunen@tiera.fi 045 888 7220

  • Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy (kotipaikka: Helsinki) on julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. Toimistollamme on toimipisteet Helsingissä, Varkaudessa ja Lontoossa. Toimiston perustaja-omistaja Marita Iskala toimii yhtiössä asianajajana ja hallituksen puheenjohtajana. Yrityksen toimitusjohtajana työskentelee Valtteri Nieminen. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä yhteensä 20 henkilöä.

   http://www.hankintajuristit.fi/

  • KuntaPro Oy edustaa modernia tapaa toimia, ja se vastaa nykyisiin ja tuleviin tiedossa oleviin julkisen sektorin tuottavuus- ja muutosvaatimuksiin. Tarjoamillamme johtamisen ja hallinnon tukipalveluilla organisaatiot saavat käyttöönsä aina uusimmat käytännön välineet, joilla on mahdollisuus kehittää ja johtaa omaa toimintaa. Jokaisella asiakkaallamme on käytettävissään KuntaPron vahvan kehityspanostuksen tulos. KuntaPro Oy:n asiakkuus tarkoittaa suoraa siirtoa kehityksen kärkeen. Kaikki palvelumme toimivat pilvessä. Asiakas voi ulkoistaa meille osittain tai kokonaan hallinnon tukipalvelut, kuten henkilöstö- ja taloushallinnon palvelut. Yksi vaihtoehto on ottaa käyttöön pelkästään tietojärjestelmämme ja tarvittaessa myös siihen liittyvät tukipalvelut. Palveluiden toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa talouden ja toiminnan reaaliaikaisen johtamisen ja seurannan eri toimintasektoreilla. Modernit toiminnanohjausjärjestelmät ovat jo kuntien ja kaupunkien käytössä ja niiden hyödyntäminen laajenee vauhdilla. Kuntax ERP:n talousvertikaali Kuntax Talous ja sitä kautta myös palveluiden toiminnanohjaus ovat käytössä kaikilla sitä tarvitsevilla KuntaPron asiakkailla.

   www.kuntapro.fi

  • 3 Step IT on vuonna 1997 perustettu suomalainen irtaimen ja tietotekniikan hankinnan, käytön ja uusimisen hallinnointiin erikoistunut palveluyritys. Olemme KL-Kuntahankinnat Oy:n puitesopimustoimittaja ICT-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaaren hallinta osuudessa. Irtaimen käyttöomaisuuden leasingrahoitus ja palvelut on uusi puitesopimuksemme KL-Kuntahankinnat Oy:n kanssa. Sopimusta voidaan käyttää esimerkiksi oppimiskalusteiden, terveydenhuollon laitteiden, liikkuvan kaluston jne rahoittamiseen. Osastolla voi tutustua mitä tarkoittaa sivistyspuolen ratkaisumme Learning As a Service, uusiokoneiden vuokraus ja pilvihallintaratkaisut sivistystoimessa. Sote-ja maakuntauudistuksessa esittelemme yhteistyöverkostomme ajatukset kokonaisuudesta. Nähdään osastolla.

   https://www.3stepit.com/

   https://fi.3stepit.com/blog/irtaimen-kayttoomaisuuden-leasingrahoitus-ja-siihen-liittyvat-palvelut-uusi-puitesopimus/

   Yhteyshenkilön tiedot

   Erkki Kondelin Director Public erkki.kondelin@3stepit.com 044-547 4422

  • Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme noin 1,3 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalvelut. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Eläkkeet rahoitetaan kunta-alan työnantajilta ja työntekijöiltä perittävillä maksuilla. Vuonna 2015 Kevan maksutulo oli noin 5 miljardia euroa. Sijoitusomaisuutemme on noin 44,2 miljardia euroa (31.12.2015). Keva on itsenäinen julkisoikeudellinen yhteisö, jonka toiminta perustuu kunnalliseen eläkelakiin (KuEL), Valtion eläkelakiin (VaEL), Kirkon eläkelakiin (KiEL) ja Kelan eläkelakiin (KelaL). Kevan toimintaa valvoo valtiovarainministeriö ja Finanssivalvonta. Kevalla oli vuoden 2015 lopussa noin 2 300 työnantaja-asiakasta, joista hieman vajaa 1 000 on kuntaorganisaatioita. Valtion työnantaja-asiakkaita on noin 1 000 ja seurakuntayhtymiä noin 300, lisäksi Kela on Kevan asiakas. Palveluksessamme on noin 550 henkilöä.

   www.keva.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Tony Blomster Keva asiakaspäällikkö tony.blomster@keva.fi puh. 040 080 4748 Unioninkatu 43, PL 425 00101 Helsinki http://www.keva.fi

  • Kunnolla kunnille tehty - Tunnemme kunta- ja sotesektorin henkilöstö- ja taloushallinnon tarpeet. Sadat organisaatiot ovat jo vuosikymmenien ajan luottaneet osaamiseemme ja moderneihin, digitalisoituihin ja automatisoituihin ohjelmistoratkaisuihimme.

   www.aditro.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Jari Kontkanen, myyntijohtaja, jari.kontkanen@aditro.com, 0407650132

  • Koulutuksissamme käsitellään ajankohtaisia kysymyksiä erityisesti julkisen hallinnon näkökulmasta. Monet tilaisuudet sopivat mainiosti myös varsinkin lähellä julkista alaa toimivien yritysten henkilöstölle. Tilaisuutemme ovat oivallinen keino myös verkottumiseen: järjestämme joka vuosi yli 500 tilaisuutta, joihin osallistuu yhteensä yli 20 000 henkilöä.

   www.fcg.fi/koulutus

   Yhteyshenkilön tiedot

   asiakaspalvelupäällikkö Paula Kurkipää paula.kurkipaa@fcg.fi +358 50 4201216

  • Monetra Oy on voittoa tavoittelematon kuntaomisteinen in-house-osakeyhtiö, jonka palveluvalikoima on ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Huolehdimme asiakkaidemme puolesta talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut. Monetran toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Sodankylässä, Haapavedellä ja Jyväskylässä.

   www.monetra.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Päivi Pitkänen, toimitusjohtaja, puh. 040 5748106, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

  • Doctagon on kotimainen terveyspalvelujen edelläkävijä. Yhtiössä työskentelee 150 ammattilaista. Doctagon on menestyksekkäästi uudistanut yli 30 kunnan vanhuuslääketieteelliset lääkäripalvelut ja ollut edelläkävijä kotilääkäripalveluissa. Doctagon lääkärikeskus palvelee Helsingin ydinkeskustassa sekä yksityis- että työterveysasiakkaita.

   www.doctagon.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi Doctagon Oy Keilaranta 1, 6 krs. 02150 Espoo Puh. 044 736 3639 www.doctagon.fi

Yhteyshenkilöt

KoulutuskoordinaattoriPaula Kurkipääpuh. +358 50 420 1216etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuspäällikköPekka Etelälahtipuh. +358 44 272 3461etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)