Kirjaudu

Piiri - kuntamarkkinoinnin tapahtuma

Loading Loading...

Ajankohta 17.5.2017 - 18.5.2017
Aika
Paikkakunta Kouvola
Ilmoittautumisaika


Tervetuloa Kuntamarkkinoinnin Piiri-tapahtumaan Kouvolaan!

Markkinointityön kunnissa ja niiden kehittämisyhtiöissä ei tarvitse olla yksin puurtamista. Piiri-verkoston ja -tapahtumien tärkeä tehtävä on antaa vertaistukea ja sparrausapua kuntien ja alueiden markkinointityöhön. Tänäkin vuonna Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa nostetaan esiin alan kiinnostavimmat ja tuloksellisimmat kampanjat, jaetaan osaamista ja kohotetaan yhdessä kuntamarkkinoinnin ja -viestinnän arvostusta.

Odotettavissa konkreettisia esimerkkejä ja uusia ideoita

Kuntamarkkinoinnin Piiri-tapahtuma 17. - 18.5.2017 Kouvolassa tarjoaa kaikille kuntien ja alueiden markkinoinnista kiinnostuneille mahdollisuuden oppia uutta ja verkostoitua muiden markkinoinnin osaajien kanssa.

Kouvolan Piirissä
• tutustut kiinnostavaan kattaukseen tuloksellisia markkinointikampanjoita
• poimit työkalut tehokkaaseen mainostoimistojen kilpailutukseen
• saat tutkittua tietoa alueiden vetovoiman kehittymisestä, syistä ja seurauksista
• opit tämän päivän monikanavaisen sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksista ja rajoista kunnan ja alueen markkinoinnissa.

Tehdäänkö teillä Suomen parasta kuntamarkkinointia?

Vuoden 2017 Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun parhaat palkitaan upeassa historiallisessa miljöössä Kymijoen varrella Piiri-tapahtuman iltajuhlassa. Tarjolla on maittavan päivällisen lisäksi hyvää seuraa ja tilaisuus verkostoitua muiden kuntien markkinoinnin osaajien kanssa.

Tervetuloa innostumaan omasta ja muiden onnistumisista!

Ilmoitaudu Piiri-tapahtumaan viimeistään 30. huhtikuuta. Piiri-verkostoon voit liittyä ja Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuun osallistua osoitteessa www.piiri.info.


Ohjelma keskiviikkona 17.5

09.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

10.00 Tervetuloa Kouvolaan ja Kuntamarkkinoinnin Piiri -tapahtumaan!

10.15 Jotain on aina parempi kuin ei mitään - tutkittua tietoa alueiden vetovoimasta

Timo Aro on valtiotieteen tohtori, jonka keskeisimmät akateemiset opinnäytteet ja tutkimusintressit liittyvät muuttoliiketutkimukseen. Aron työura on monipuolinen, tällä hetkellä hän toimii toimin Porin kaupungin kehittämispäällikkönä. Tutkimustyön lisäksi Aro kirjoittaa ja luennoi paljon muun muassa alue- ja väestökehitykseen liittyvistä erityiskysymyksistä.

11.15 Kilpailuta tehokkaasti laatua painottaen - case Kelan mainostoimistokilpailutus

Pauliina Venäläinen toimii markkinoinnista vastaavana viestinnän asiantuntijana Kelassa. Pauliina uskoo, että oivaltavat ja asiakkaalle hyödylliset sisällöt, rohkea testaaminen ja tarkka kohdentaminen takaavat onnistumiset myös julkishallinnon markkinoinnissa. Mainonta eri muodoissaan on Kelassa keskeinen osa asiakasviestintää ja innovatiiviset markkinointiviestinnän yhteistyökumppanit ehdoton edellytys onnistumisille. Kilpailutuksessa painotettiinkin tietoisesti luovuutta, asiakasymmärrystä ja mittaamista.

12.00 Lounas

13.00 Brändi on kontaktilaji. Lisää alueen kiinnostavuutta – keskity ihmisiin.

Minna Utriainen on luova johtaja ja yksi voimakkaasti kasvavan bränditoimiston omistajista. Hän on innostava ja suorasanainen puhuja, joka nostaa esiin uusia näkökulmia ja ravistaa rohkeasti rakenteita. Hän on yhteisön voiman puolestapuhuja, arvolatausten kunnioittaja ja energioiden vapauttaja. Uusilla näkökulmilla hän haluaa haastaa jokaista paikkaa keskittymään vahvaan omaan profiiliin, identiteettiin, ihmisiin... ja salaisiin erikoiskykyihin! Odotettavissa konkreettisia esimerkkejä ja uusia ideoita!

14.00 Kuntamarkkinoinnin kuuma ryhmä 2017 eli SM-kilpailun shortlistatöiden esittely

Markkinointityön kunnissa ja kehittämisyhtiöissä ei tarvitse olla yksin puurtamista. Piiri-tapahtuman tärkeä tehtävä on antaa sparrausapua verkoston jäsennille. Siksi tänäkin vuonna nostetaan esiin alan kiinnostavimmat ja tuloksellisimmat kampanjat. Innostu omasta ja muiden onnistumisista, ole mukana jakamassa osaamista sekä kohottamassa kuntamarkkinoinnin ja viestinnän arvostusta.

15.00 Kouvola-tasting

15.30 Shortlistatöiden esittely jatkuu

16.45 Koulutuspäivä päättyy'

18.00 Kuljetus Sokos Hotel Vaakunasta Ravintola Koskelaan

18.30 Illallinen ja Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun voittajatöiden palkitseminen

Vuoden 2017 parhaat kuntamarkkinoijat palkitaan upeassa historiallisessa miljöössä Kymijoen varrella. Ravintola Koskelalla on rikas historia takanaan, sen pöydissä ovat aikanaan viihtyneet tehtaanjohtajat vieraineen.

Tarjolla on maittavan päivällisen lisäksi hyvää seuraa ja tilaisuus verkostoitua muiden kuntien markkinoinnin osaajien kanssa.

22.30 Paluukuljetus Vaakunaan

Ohjelma torstaina 18.5.

09.00 Sisällöt edellä verkkoon - miten viestinnällä ja markkinoinnilla rakennetaan kunnan mainetta?

Salla-Maaria Laaksonen tutkii verkkojulkisuutta organisaatioiden näkökulmasta Helsingin yliopiston Viestinnän Tutkimuskeskus CRC:ssa ja Kuluttajatutkimuskeskuksella. Hän toimii parhaillaan tutkijana hankkeessa, jossa selvitetään ilmiöiden ja trendien muodostumista verkkojulkisuudessa isojen data-aineistojen avulla.

10.00 Tubetusta ja sometusta kunnan markkinointiin - miksi ja miten sisältömarkkinointia z-sukupolvelle?

Moderaattorina Salla-Maaria Laaksonen ja keskustelijoina bloggaaja "Neiti tuhat sanaa minuutissa" Emmi Hartama, aktiivinen ja suosittu tubettaja Maiju Voutilainen @Mansikkka, joka on nimetty Hyvän mielen lähettilääksi, sekä Kouvolan kaupungin nuoriso-ohjaaja Niina Soisalo.

11.00 Smoothietauko

11.30 Sisällöt tavoitteiden tukena - mikä on oman median rooli kuntaorganisaatioissa?

Elämme sisältöjen aikakautta, jossa julkaisijana toimiminen on helpompaa kuin koskaan. Toisaalta yleisöjen vaatimukset sisältöjen laadun, löydettävyyden ja hyödyn suhteen kasvavat. Tarvitaanko tässä tilanteessa vahvaa omaa mediaa? Mitä hyötyä on omasta mediasta, miten sitä rakennetaan ja miten sisältöstrategia liittyy tähän kaikkeen? Risto Laine toimii myyntijohtajana Otavamedia OMAssa.


12.30 The Republic of Liquorice
Donald Trump on Amerikan yhdysvaltojen virallinen presidentti, eikä Arnold Schwarzenegger vieläkään väisty epävirallisen presidentin tehtävästä.
Maailman toinen supervalta, 100 vuotta täyttävä Suomi-neito, on pitänyt enemmän kuin pientä vispilänkauppaa tunnetun oman tien kulkijan, 111 vuotta täyttävän Kouvolan Lakritsin kanssa. Tästä aikuisten romanssista on syntynyt pikkuinen valtio, The Republic of Liquorice. Lakutehtailija Timo Nisula kertoo lakukansannousun kampanjoinnista ja sen tuloksista.

13.00 Suomi 100 Kymenlaaksossa ja Kouvolassa
Juhlavuosi näkyy vahvasti Kymenlaakson alueella. Kymenlaakson liitosta hallintopäällikkö Ulla Silmäri ja Kouvolan kaupungilta viestintäpäällikkö Anne Käki kertovat mitä alueella tapahtuu Suomi 100 merkeissä.

13.30 Päätössanat ja lounas

* kunnan tai kuntataustaisen organisaation edustaja 420 euroa
* yrityksen edustaja 550 euroa
* yhteistyökumppanin edustaja 350 euroa
* SM-kilpailun shortlistalle valitun työn edustaja (1 hlö/työ) 350 euroa

Osallistuminen voidaan perua maksutta 2.5.2016 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu.

Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Kouvolan kaupungintalo
Torikatu 10 Kouvola

Lisätiedot

Tarvitsetko majoitusta?

Olemme varanneet Original Sokos Hotel Kouvolasta majoituskiintiön tunnuksella PIIRI 2017. Majoituskiintiö on voimassa 26.4.2017 saakka.

Varaa majoitus hotellista puhelimitse 020 1234 651 tai sähköpostitse reception.kouvola@sokoshotels.fi. Mainitse ystävällisesti kiintiötunnus ”Piiri 2017” varausta tehdessäsi.

Huonehinnat:
- 100 €/vrk huone yhdelle
- 120 €/vrk huone kahdelle (varauksen yhteydessä ilmoitettava huonetoverin nimi).

Huolehdi itse majoituksen varaamisesta ja maksa se hotelliin tai anna laskutusosoite.

Yhteyshenkilöt

koulutuskoordinaattoriAnn-Marie Bützow-Heikkiläpuh. +358 50 3019143ann-marie.butzow-heikkila@fcg.fiFCG Koulutus Oy
koulutuspäällikköTaina Karhuetunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus OyFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)