Kroonisen haavahoidon perusteet ja haavaympäristö - verkkokoulutus

Ajankohta 30.10.2017 - 28.11.2017
Paikkakunta Verkkokoulutus

Verkkokoulutuksen painopiste on haavan ja ihon arvioinnissa. Kun opit arvioimaan oikein, opit valitsemaan oikean paikallishoitotuotteen haavalle. Haavojen hoidossa ei ole yhtä ainoaa tietä, vaan oikea tie on moniammatillinen. Haavojen hoito on nopeasti kehittyvä ala, mutta tietyt perusasiat säilyvät muutoksissa, mihin myös tämä verkkokoulutus keskittyy. Verkkokoulutukseen liittyy myös oppimistehtäviä, joiden avulla voit kerrata ja harjoitella oppimaasi.

Opiskelu

• Verkko-oppimisympäristö on avoinna opiskelijalle 4 viikkoa
• Opiskelu tapahtuu omatoimisesti verkossa.
• Oppimistehtävien tekeminen, tarkastus ja palautteenanto toteutetaan verkko-oppimisympäristön kautta. Sen käyttämiseen tarvitaan vain internetyhteys ja selainohjelma.
• Opiskelun päätyttyä saa todistuksen, kun kaikki tehtävät on tehty määräaikaan mennessä
• Jokaisella osallistujalla tulee olla henkilökohtainen sähköpostiosoite
• Koulutukseen voi ilmoittautua ympäri vuoden

FCG Oivallukseen pääset osoitteesta www.fcgoivallus.fi

Osallistujien palautteita

”En ole paljon haavoja hoitanut ja valmistumisesta sairaanhoitajaksi on jo
aika paljon aikaa: perusasioiden kertaus teki minulle tosi hyvää. Hyviä
viitteitä lisälukemiseksi sain kurssilta. Olen oppinut haavoja arvioimaan
paremmin ja kiinnostus haavojen hoitoon kasvoi. Huomasin tarpeen kerrata
paikallistuotteiden ominaisuuksia.”

”Hyvät videot, minusta selkeät ja ymmärrettävät materiaalit. Hyvät tehtävät
aiheisiin. Mukavaa oppia itsenäisesti näin paljon hyvää asiaa. Hyvät ja tärkeät linkit”

”Hyvä juttu oli opiskelu omassa tahdissa, jolloin asian voi keskeyttää tarpeen vaatiessa ja oppimishetkestä ei tullut liika pitkä niin kuin koko päivän koulutuksessa voi tulla ja silloin keskittyminen karkaa herkästi.”

”Koulutus oli johdonmukaista.”

”Osioiden rakenne oli hyvä. Ensin opiskeltiin ja tutustuttiin oheismateriaaleihin ja sitten vastattiin kysymyksiin, joihin saatiin heti oikea vastaus jota saattoi peilata omaan vastaukseen heti. Se oli hyvää ja saattoi antaa itse arviota.”

”Oikeat vastaukset opettivat minua paljon.”

”Koulutus oli mielenkiintoinen ja piti hyvin opiskelijan mielenkiintoa yllä. Koulutusta tein kotona. Töissä niin hektistä, ettei koulutusta pysty tekemään siellä.”

Koulutus on suunnattu

• Sairaanhoitajille
• Kotihoidon ja kotisairaanhoidon henkilöstölle
• Lähihoitajille ja perushoitajille, terveyskeskusavustajille
• Apteekin henkilöstölle
• Terveydenhoitajille

Verkkokoulutuksen sisältö

• Ihon rakenne ja toiminta
• Tavallisimmat ihotaudit
• Haavaa ympäröivä iho
• Haavat
• Haavojen paranemiseen vaikuttavat tekijät
• Kroonisen haavan hoito
• Haavapotilaan hoitotyö ja ohjaus

/ hlö, kun samasta organisaatiosta osallistuu vain yksi henkilö.

Kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö:

50 henkilöä, hinta 130 € (+ alv. 24 %) / hlö

40 henkilöä, hinta 160 € (+ alv. 24 %) / hlö

30 henkilöä, hinta 190 € (+ alv. 24 %) / hlö

15 henkilöä, hinta 210 € (+ alv. 24 %) / hlö

10 henkilöä, hinta 230 € (+ alv. 24 %) / hlö

5 henkilöä, hinta 260 € (+ alv. 24 %) / hlö

1 henkilö, hinta 290 € (+ alv. 24 %) / hlö

Mikäli organisaatiosta osallistuu yli 50 henkilöä, osallistumismaksu sovitaan erikseen.

Koulutukseen voi ilmoittautua ympäri vuoden!

Kirjautumisohjeet oppimisympäristöön sekä henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse noin viikon sisään ilmoittautumisesta (ei kuitenkaan aiemmin kuin viikkoa ennen koulutuksen ensimmäistä alkamispäivämäärää). Juhlapyhät ja loma-ajat voivat aiheuttaa tähän muutoksia.

Käyttäjätunnus on voimassa 4 viikkoa. Mahdollisista ylimääräisistä opiskelupäivistä veloitamme lisämaksun.

Osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli osallistumista ei peruuteta ennen aloituspäivää, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti.

Verkkokoulutus

Opiskelet itsenäisesti verkkoympäristössä. Tunnukset lähetetään sinulle viimeistään edellisenä päivänä ennen kurssin alkua. Tunnukset voimassa 30 vrk.

Verkkokoulutuksen luennoitsija

• Asiantuntijana auktorisoitu haavanhoitaja, sairaanhoitaja (YAMK) Ulla Dunder,
HYKS Iho- ja Allergiasairaala

KoulutuspäällikköInka Suhonenpuh. +358 50 592 0284etunimi.sukunimi@fcg.fi