OVTES-palvelussuhdepäivä ammatilliselle koulutukselle

Ajankohta 8.11.2017
Paikkakunta Tampere

OVTES-palvelussuhdepäivä ammatilliselle koulutukselle -koulutuspäivän aikana käydään läpi ammatillisen koulutuksen ajankohtaisasioita sekä kattava paketti keskeisiä palvelussuhteisiin liittyviä kysymyksiä.

Aamupäivällä käydään läpi mm. kilpailukykysopimuksen aiheuttamat sopimusmuutokset ammatillisen koulutuksen näkökulmasta. Lisäksi kuullaan vuosityöaikakokeilusta. Tämän lisäksi käydään läpi ja kerrataan virka- ja työsuhteet erot sekä määräaikaisuuden perusteet. Iltapäivällä kerrataan OVTES:n keskeiset virkavapaamääräykset sekä pää- ja sivutoimisen tuntiopettajien palvelussuhteiden erityispiirteet. Koulutuksessa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Palautetta aiemmista koulutuksista:

“Näissä koulutuksissa on ilo käydä ja aina oppii uutta”
“Kouluttaja oli oikea asiantuntija!”
”Käytännönesimerkit oli tosi hyvä tapa oppia ja lisäksi jäi hyviä ratkaisumalleja tulevaisuutta varten”

Koulutus on tarkoitettu ammatillisten oppilaitosten opettajien virka- ja työehtosopimusta työssään tarvitseville. Koulutus soveltuu opettajien palkanlaskennassa työskenteleville, esimiehille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille.

Huom! Ajankohta on vaihtunut alkuperäisestä. Uusi päivä on nyt 8.11. Myös paikka on vaihtunut.

9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.30 Koulutustilaisuuden avaus

Ammatillisen koulutuksen ajankohtaisasiat
• Kilpailukykysopimuksen aiheuttamat sopimusmuutokset
• Vuosityöaikakokeilu

Virka- ja työsopimussuhde
Määräaikaisuuden perusteet
Laskennallinen vuosiloma ja vuosiloma

12.00 Lounas

13.00 OVTES ja keskeiset virkavapaamääräykset
• lakiin ja virka- tai työehtosopimuksiin perustuvat vapaat
• harkinnanvaraiset virka- ja työvapaat
• virantoimituksen keskeytyksen vaikutus palkkaan

14.00 Kahvi

14.20 Pää- ja sivutoiminen tuntiopettaja
• palvelussuhteen erityispiirteet
• opettaminen useassa liitteessä ja osiossa

Osallistujien kysymyksiä: ennakkokartoituksessa sekä koulutuspäivän aikana esiin nousseet kysymykset

16.00 Koulutuspäivä päättyy

Maksu sisältää luentomateriaalin sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Ilmoittautumiset
24.10. mennessä. Osallistujat saavat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen vielä erillisen osallistumisvahvistuksen, joka sisältää ohjelman.

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta 24.10. mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 euroa ja lisäksi koulutuspaikan perimät kulut, johon lisätään laskutuslisä 5 €. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Tampere, Scandic Tampere City
Hämeenkatu 1

Kouluttajana toimii KT Kuntatyönantajien työmarkkina-asiamies Tuula Vaskelainen.

KoulutuspäällikköTarja Salonenetunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMinna Kosonenpuh. +358 50 312 0199etunimi.sukunimi@fcg.fi