Kirjaudu

Vaikuta valtuutettuna – uuden luottamushenkilön peruskurssi

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Opiskelu Vaikuta valtuutettuna -kurssilla on ajasta ja paikasta riippumatonta. Koulutukseen voit ilmoittautua ja opiskeulun aloittaa haluamanasi ajankohtana 1.6.2017 alkaen. Työskentelet omaan tahtiisi, mutta joustava aikataulu ja välitavoitteet lisäävät työskentelyn tavoitteellisuutta ja varmistavat etenemisen.

Verkko-opiskelu on ratkaisukeskeistä ja siksi vaikuttavaa. Tehtävät liittyvät esimerkiksi kokoustilanteisiin ja muistuttavat mahdollisimman paljon aitoja, luottamushenkilön tehtävissä eteen tulevia kysymyksiä ja ongelmia. Opit ovatkin helposti sovellettavissa käytäntöön.

Aikaa, rahaa ja ympäristöä säästyy, kun opiskelu ei edellytä matkustamista.

200,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutuksen hinta on 200 euroa/hlö tai 175 euroa/hlö, jos samasta organisaatiosta osallistuu vähintään viisi henkilöä.

Koulutus voidaan toteuttaa myös organisaatiokohtaisena. Tilauskoulutuksen hinta on 3 000 euroa, kun osallistujia on enintään 20. Koulutus voidaan toteuttaa myös isommalle ryhmälle. Lisäosallistujien maksu on 100 euroa/osallistuja.

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Noudatamme FCG:n yleisiä peruutusehtoja.

verkkokoulutus 1.6.2017 alkaen

Lisätiedot

Verkko-oppimisympäristö on helppokäyttöinen. Sinne kirjaudutaan ilmoittautumisen ja tunnusten saamisen jälkeen osoitteessa https://optima.discendum.com/fcg.

Jos olet uusi opiskelija, henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulla on ennestään olemassa käyttäjätunnus ja salasana oppimisympäristöömme, voit käyttää niitä.

Opiskeluoikeus ja tunnukset ovat voimassa 28 vuorokautta ilmoittautumispäivästä lähien. Huolehdi, että teet tehtävät ja tallennat tarvitsemasi aineistot itsellesi ennen opiskeluoikeuden päättymistä.

Käytämme Discendumin Optima-alustaa, jonka käyttöä sekä Mozilla Firefox että Microsoft Internet Explorer -selaimet tukevat täysin. iPadeilla suositellaan käyttämään Safaria ja Android-tableteilla Chromea. On suositeltavaa käyttää mahdollisimman uusia selainten versioita. Jotta Optiman kaikki ominaisuudet olisivat käytössä, selaimen pitää sallia Javan ja JavaScriptin käyttö.

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköTaina Karhupuh. +358 50 301 9169etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriJaana Hyvönenpuh. +358 40 534 4689etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)