Kirjaudu

Esimiestyön verkkokoulutus 2017

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Paikkakunta verkkokoulutus
Ilmoittautumisaika


Opiskelu Esimiestyön verkkokoulutuksessa on ajasta ja paikasta riippumatonta. Työskentelet omaan tahtiisi, mutta joustava aikataulu ja välitavoitteet lisäävät työskentelyn tavoitteellisuutta ja varmistavat etenemisen.

Verkko-opiskelu on ratkaisukeskeistä ja siksi vaikuttavaa. Tehtävät muistuttavat aitoja työelämässä ratkottavia kysymyksiä ja ongelmia. Opit ovatkin helposti sovellettavissa työpaikan käytäntöön.

Aikaa, rahaa ja ympäristöä säästyy, kun opiskelu ei edellytä matkustamista.

Koulutukseen kannattaa osallistua koska

• saat kokonaiskuvan esimiestyön moninaisuudesta,
• tutustut tietolähteisiin ja työtä ohjaaviin säädöksiin
• ymmärryksesi esimiestyön vastuista ja oikeuksista lisääntyy
• saat välineitä kokousten johtamiseen ja varmuutta vaikeiden asioiden käsittelyyn
• saat tietoa työlainsäädännöstä ja työsopimuksista sekä harjaannut niiden soveltamisessa esimiestyön ongelmatilanteissa.

Koulutuksessa esimiehen työtä käsitellään työnjohdollisesta näkökulmasta. Teemoja ovat perustehtävän ja työroolin määrittely, johtamisjärjestelmä ja työpaikan kokoukset, varhainen puuttuminen, perehdyttäminen, työsuojelu ja YT-menettely.

Koulutus sopii erinomaisesti kunta-alan uusille esimiehille sekä esimiehille, jotka ovat mukana muutoksissa ja töiden uudelleen järjestelyissä.

Organisaatiokohtaisena se tukee muutoksen johtamista ja yhtenäisten toimintatapojen vakiinnuttamista.

200,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutuksen hinta on 200 euroa/hlö tai 175 euroa/hlö, jos samasta organisaatiosta osallistuu vähintään viisi henkilöä.

Koulutus voidaan toteuttaa myös organisaatiokohtaisena. Tilauskoulutuksen hinta on 3 000 euroa, kun osallistujia on enintään 20. Koulutus voidaan toteuttaa myös isommalle ryhmälle. Lisäosallistujien maksu on 100 euroa/osallistuja.

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Noudatamme FCG:n yleisiä peruutusehtoja.

Lisätiedot

Verkko-oppimisympäristö on helppokäyttöinen. Sinne kirjaudutaan ilmoittautumisen ja tunnusten saamisen jälkeen osoitteessa https://optima.discendum.com/fcg.

Jos olet uusi opiskelija, henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulla on ennestään olemassa käyttäjätunnus ja salasana oppimisympäristöömme, voit käyttää niitä.

Opiskeluoikeus ja tunnukset ovat voimassa 20 vuorokautta ilmoittautumispäivästä lähtien. Huolehdi, että teet tehtävät ja tallennat tarvitsemasi aineistot itsellesi ennen opiskeluoikeuden päättymistä.

Käytämme Discendumin Optima-alustaa, jonka käyttöä sekä Mozilla Firefox että Microsoft Internet Explorer -selaimet tukevat täysin. iPadeilla suositellaan käyttämään Safaria ja Android-tableteilla Chromea. On suositeltavaa käyttää mahdollisimman uusia selainten versioita. Jotta Optiman kaikki ominaisuudet olisivat käytössä, selaimen pitää sallia Javan ja JavaScriptin käyttö.

Yhteyshenkilöt

koulutuskoordinaattoriJaana Hyvönenpuh. 040 5344689etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
koulutuspäällikköTaina Karhuetunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus OyFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)