Kirjaudu

Hallinto-, talous- ja henkilöstöjohdon konferenssi

Loading Loading...

Ajankohta 21.9.2017 - 22.9.2017
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika 7.9.2017 mennessä


Konferenssin ohjelma löytyy kokonaisuudessaan omalta tapahtumasivultaan tämän linkin takaa.

Jokavuotinen konferenssi kokoaa kuntien johdon yhteen kuulemaan ajankohtaisista kuntakentän aiheista sekä tapaamaan kollegoita ja jakamaan hyviä käytäntöjä.

Konferenssi koostuu kaikille yhteisestä osiosta ja hallinto-, talous- ja henkilöstöjohdon sekä sosiaali- ja terveystoimen johdon omista ohjelmista. Osallistujilla on mahdollisuus myös valita yksittäisiä osioita eri ohjelmista.

Suomi on suurten muutosten äärellä ja työelämä on murroksessa. Konferenssin aluksi valtakunnansovittelija Minna Helle johdattelee meitä pohtimaan työelämän tulevaisuuden näkymiä.

Ensimmäisen konferenssipäivän iltaan vie - yleisön pyynnöstä - illallisristeily Helsingin kauniiseen länsisaaristoon. Nautimme Royal Linen aluksella upeista maisemista, saariston herkuista ja merellisestä tunnelmasta. Astu laivaan!

Päivät päättää Yhdysvaltojen entinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck. Oreck on koulutukseltaan juristi ja työskenteli Yhdysvalloissa yli 25 vuotta verotukseen erikoistuneena lakimiehenä. Nykyään hän toimii niin yrittäjänä kuin myös Aalto-yliopiston luennoitsijana. (Esitys tulkataan suomeksi.)


Henkilöstöjohdon osuuden aiheina ovat työkyvyttömyyteen liittyvät asiat, uudistuva työaikalaki sekä sote- ja maakuntauudistuksen mukanaan tuomat henkilöstöasiat.

Hallintojohdon osuudessa käsitellään kuntakentällä meneillään olevia uudistuksia, ajankohtaisia linjauksia ja uutta lainsäädäntöä hallintojohtajan työn näkökulmasta.

Talousjohdon osuudessa käsitellään mm. kuntatalousohjelmaa, valtion talousarviota 2018 ja maakuntauudistuksen vaikutuksia kuntien talouteen ja rahoitukseen.

Sotejohdon osuudessa käydään läpi hallinnon, talouden ja säädösmuutosten ajankohtaisasioita sekä tärkeimpänä tietenkin sote-uudistuksen tilannekatsaus.

Konferenssin ohjelma löytyy kokonaisuudessaan omalta tapahtumasivultaan tämän linkin takaa.

 

Etuhinta 1.7.2017 mennessä ilmoittautuneille 660 € / hlö (+ alv 24 %). Hinta 1.7.2017 jälkeen 710 € / hlö (+ alv 24 %).

Maksu sisältää opetuksen, sähköisen materiaalin ja ohjelmassa mainitut ateriat. Hintaan sisältyy myös kolmen tunnin illallisristeily Royal Linen aluksella. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Siihen lisätään laskutusmaksu 5 € (+ alv 24 %).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 7.9.2017 mennessä. Osallistujat saavat sähköpostitse vahvistuskirjeen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Peruutus

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Helsinki, Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Lisätiedot

Majoitus
Olemme varanneet majoituskiintiön alla mainitusta hotellista 21.–22.9. Osallistuja varaa itse tarvitsemansa huoneen varaustunnusta; FCG Talous- hallinto- ja henkilöstöjohto käyttämällä. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin.

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, 0220 Helsinki
Puh. 010 850 3820
reservations.cl.helsinki@choice.fi

Huonehinnat:
1 hh 139 / vrk
2 hh 159 / vrk

Majoituskiintiö on voimassa 7.9. asti.

FCG:n yhteyshenkilöt:
Koulutuspäällikkö Miisa Vierikko
miisa.vierikko@fcg.fi
Puh. 044 278 6564

Koulutussuunnittelija Lena Sjöblom
lena.sjoblom@fcg.fi
Puh. 050 301 9167

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Koulutuspäällikkö
Miisa Vierikko
puh. 0442786564
etunimi.sukunimi@fcg.fi

Koulutuskoordinaattori
Lena Sjöblom
puh. 050 301 9167
etunimi.sukunimi@fcg.fi

FCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)