Kirjaudu

Kirjanpitäjien koulutusfoorumi

Loading Loading...

Ajankohta 6.6.2018 - 8.6.2018
Aika
Paikkakunta Helsinki
IlmoittautumisaikaTänä keväänä viemme kirjanpitäjien neuvottelupäiväkierroksen laineille!

Kahden työntäyteisen koulutuspäivän aikana tarjoillaan runsas kattaus kuntakentän kirjanpidon ajankohtaisaiheita.

Koulutusfoorumin aikana tapaat kollegat ja saat ajankohtaiskatsauksen viimeisimmistä ohjemuutoksista sekä kehittämisen kannalta huomionarvoisista kohteista. Luonnollisesti ohjelmassa on myös tilintarkastushavaintoja 2017 kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä.

Kirjanpitäjien kysymysklinikat jakautuvat tiiviisiin rinnakkaissessioihin: kunnalliset osakeyhtiöt, sosiaali- ja terveystoimi sekä ammatillinen koulutus ja ammattikorkeakoulut. Foorumin aikana ehditään lisäksi kuulla tietoiskuja ajankohtaisista aiheista kuten johdannaisista, tulorekisteristä sekä Kuntaliiton jakoavaimesta.

Eikä tässä vielä kaikki! Nimittäin laivalla pidetään samaan aikaan myös Sihteerifoorumi (linkki)., jonka ohjelmasta voit poimia sinua kiinnostavia aiheita.

Jos haluat, voit siis osallistua esimerkiksi osioon, jossa kannustetaan pitämään itsestä huolta niin, että jaksat paremmin sekä fyysisesti että psyykkisesti. Saat tuoretta tutkimustietoa istumatyön terveyshaitoista ja varsinkin niiden ehkäisystä, opit kehon anatomiasta ja terveydestä sekä siitä, miten omat valintasi auttavat jaksamaan arjessa.

Valinnanvaraa ohjelmassa on nyt siis entistäkin enemmän!

Tarjolla on ajankohtaista tietoa ja kiinnostavia kohtaamisia - tutustu ohjelmaan, vinkkaa foorumista oman organisaatiosi muillekin ammattilaisille ja ilmoittaudu mukaan!

Kirjanpitäjien koulutusfoorumi on tarkoitettu erityisesti kaikille
• kuntien ja kuntayhtymien kirjanpitäjille,
• kirjanpitopäälliköille,
• talouspäälliköille,
• hallinto- ja talousjohtajille,
• talous- ja hallintosihteereille,
• laskentasihteereille,
• sekä muille kirjanpidon ja taloushallinnon asiantuntijoille.


Osallistumismaksu on 650 euroa/henkilö sisältää majoituksen kahden hengen ikkunallisessa hytissä, ohjelman mukaiset ateriat ja retken. Lisämaksu yhden hengen hytissä majoittuvalle on 100 euroa. Kolmas samaan hyttiin majoittuva saa alennusta 100 euroa, kun ilmoittautuminen tapahtuu maaliskuun loppuun mennessä.
Osallistumismaksu on vapautettu arvonlisäverosta.

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta 30.4. mennessä.

Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on sairaus, josta toimitetaan lääkärintodistus, FCG veloittaa toimistokuluina 150 € + alv 24 % sekä lisäksi mahdolliset laivayhtiön veloittamat peruutuskulut. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero 24 %.

Laivaseminaari Helsinki-Tukholma Tallink Silja M/S Silja Serenade
Olympiaterminaali, Eteläsatama

http://www.tallinksilja.fi

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuskoordinaattoriMari Salonenpuh. +358 40 171 8026etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuspäällikköMiisa Vierikkopuh. +358 44 278 6564etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)