EKJ3 Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus 2017–2018

Ajankohta 2.11.2017
Aika 9:00
Paikkakunta Helsinki

Kunta-alan esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus EKJ3 alkaa 2.11.2017.

1. Johtamisfoorumi 2.–3.11.2017
2. Johtamisfoorumi 10.–11.1.2018
3. Johtamisfoorumi 11.–12.4.2018
4. Johtamisfoorumi 29.8.–30.8.2018
5. Johtamisfoorumi 31.10.–1.11.2018

EKJ-ohjelman keskeinen tavoite on tukea kunkin organisaation tavoitteista lähtevää muutosta. Valmennuksen vaikuttavuuden kannalta on hyvä, jos organisaatiosta osallistuu useita esimiehiä tai ryhmiä. Mukaan lähtevien organisaatioiden kanssa aloitetaan keskustelu organisaation tarpeista ja kehittämistavoitteista ennen valmennusta. Kuntayt5 (Kuntaliitto, KT Kuntatyönantajat, Keva, Avainta ry ja Kuntarahoitus) pitää valmennusta tärkeänä muutoksen tukena. Kuntaliitto myöntää ohjelman suorittaneille EKJ-sertifikaatin.

Ohjelma tarjoaa organisaatiolle
* Tukea strategian toteuttamiseen ja muutosten läpivientiin
* Tukea johtamisen kehittymiseen työyhteisö- ja organisaatiotasolla
* Tukea organisaation kehittämistoimintaan ja sen etenemisen

Ohjelma tarjoaa esimiehelle
* Tukea esimiesosaamiseen palveluiden ja työn muutoksessa
* Tukea oman johtamisotteen tunnistamiseen ja kehittämiseen
* Mahdollisuus pysähtyä oman johtajuuden äärelle, verkottua ja saada vertaistukea

Ohjelma toteutetaan osallistavia menetelmiä käyttäen. Osallistujien rooli foorumeiden toteuttajana on merkittävä. Ohjelman suorittaminen johtaa Kuntaliiton sertifikaattiin, joka on julkinen tunnustus korkeatasoisista valmiuksista toimia kuntasektorin esimiestehtävissä sekä kehittää omaa työyhteisöään ja osaamistaan. Sertifikaatti myönnetään Suomen
Kuntaliiton toimesta ja siihen on oikeutettu henkilö, joka

* on tehnyt EKJ-sertifikaattitehtävän
* on osallistunut johtamisfoorumeihin.

Ohjelma on tarkoitettu kunta-alan organisaatioiden lähiesimiehille ja keskijohdolle. Nyt haemme uusia osallistujia!

Asiakas- ja henkilöstölähtöisellä johtajuudella laadukkaita palveluita, onnistuneita muutoksia ja hyviä työyhteisöjä.

Palautetta meneillään olevasta ohjelmasta:

"Erityisen hyvin onnistuttiin ajattelun suuntaamisessa tulevaan ja syöttämään uutta ajattelua, uusia tapoja lähestyä asioita."

"Positiivinen ystävällinen henki vallitsi tilaisuudessa. Vertaistukea saatiin,
ja verkotuttiin ainakin vähän. Pienryhmäkeskusteluihin osallistuivat kaikki.
Luennoitsijat olivat kaikki sympaattisia, innostusta (jopa vanhassa kyynistyneessä
virkamiehessäkin) herättäviä.
"

Meneillään olevassa ohjelmassa ovat mukana:
• Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
• Järvenpään kaupunki
• Kangasalan kunta
• Kuhmoisten kunta
• Kuntaliitto Palvelut Oy
• Lieksan kaupunki
• Loviisan kaupunki
• Monetra Oy
• Nurmijärven kunta
• Perusturvakuntayhtymä Akseli
• Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
• Porin kaupunki
• Rauman kaupunki
• Sipoon kunta
• Suomen Kuntaliitto
• Tohmajärven kunta
• Varsinais-Suomen liitto

Kuntien ja sosiaali- ja terveydenhuollon rakennemuutokset, tuottavuusvaatimukset ja palvelujen uudistamistarpeet edellyttävät hyvää muutoksen johtamista yhdessä henkilöstön kanssa. Laadukas johtamis- ja esimiesosaaminen mahdollistavat tuloksellisuuden ja uudistumisen.

1. Johtamisfoorumi 2.–3.11.2017
Kompleksisessa maailmassa tulevaisuus tehdään yhdessä

2. Johtamisfoorumi 10.–11.1.2018
Ajattele strategisesti, toimi asiakaslähtöisesti

3. Johtamisfoorumi 11.–12.4.2018
Esimies resurssien ja tavoitteiden ristiaallokossa

4. Johtamisfoorumi 29.8.–30.8.2018
Esimies henkilöstön ja työyhteisön johtajana

5. Johtamisfoorumi 31.10.–1.11.2018
Toimintakulttuurin muutos ja sen johtaminen

- Organisaatiosta viisi ensimmäistä osallistujaa á 1 500 € (+ alv)
- Viisi seuraavaa á 1 300 € (+ alv)

Optiot sopimuksen mukaan
- Organisaatiokohtainen konsultointi, yksilö- ja ryhmäcoaching, FCG Konsultointi
- Verkkokoulutus työnantajavastuista, työlainsäädännöstä ja palvelussuhteen ehdoista, FCG Koulutus ja KT Kuntatyönantajat (KT myöntää koulutuksen hyväksytysti suorittaneille esimiespassin)

Helsinki, Kuntatalo
Toinen linja 14

Kuntatalon yhteystiedot

Tarvitsetko majoitusta?

Olemme varanneet Cumulus Hakaniemestä majoituskiintiön tunnuksella FCG EKJ. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä. Hotellista on kävelymatka Kuntatalolle.

Osallistujat varaavat itse majoituksen. Majoitus maksetaan hotelliin tai jätetään laskutusosoite.

Huonehinnat 2017
- 97 € standardiluokan huone yhdelle/vrk
- 122 € standardiluokan kahden hengen huone/vrk (varauksen yhteydessä ilmoitettava huonetoveri)

Varaukset sähköpostilla my.reservation@restel.fi tai puhelimitse 020 055 055 (0,17€ /puh + 0,75 €/min).

Ohjelman suunnittelussa ovat olleet mukana KT Kuntatyönantajat, Keva, Kuntaliitto, suomalaisia yliopistoja ja FCG Finnish Consulting Groupin valmennustiimi.

Toimialajohtaja Markku Pyykkölä, FCG Konsultointi Oy, puh 0500 442 761 tai markku.pyykkola@fcg.fi
Kehityspäällikkö Jarkko Majava, Suomen Kuntaliitto, puh. 050 3252 306 tai jarkko.majava@kuntaliitto.fi
Kehittämispäällikkö Terttu Pakarinen, KT Kuntatyönantajat, puh. 050 338 0472 tai terttu.pakarinen@kt.fi
Kehittävä arviointi: tiimipäällikkö Taina Tuomi, Keva / Työelämäpalvelut, puh. 040 7432 491, taina.tuomi@keva.fi