Sijoitettujen oppilaiden esi- ja perusopetuksen kustannusten laskutus

Ajankohta 27.11.2018
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika 12.11.2018 mennessä

Lähde mukaan päivittämään tietosi ja kehittämään osaamistasi!

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa perusopetuksen ammattilaisille ajankohtaiset tiedot ja ohjeet peruspalvelujen valtionosuudesta annetun lain (1704/2009) 41 §:n mukaisen laskutuksen oikeaan toteuttamiseen.

Vuosittain Suomessa on sijoitettuna kotikuntansa ulkopuolelle tuhansia 6 - 15 -vuotiaita lapsia. Perusopetuslain mukaan opetuksen järjestämisvelvollinen myös sijoitettujen lasten osalta on lapsen asuinkunta. Asia koskee suurta joukkoa kuntia joko sijoittaja- tai sijoituskunnan roolissa.

Koulutuspäivässä käsitellään laskutusta sekä lainsäädännön että laskentaesimerkkien näkökulmista. Koulutuksen sisältö on koottu kunnista tulleiden kysymysten ja havaintojen perusteella. Kysymyksiä ja erityistoiveita koulutuspäivän sisällölle voi toimittaa luennoitsijoille etukäteen.

Käsittelemme myös erikoissairaanhoidossa olevien oppilaiden sekä toisen asteen oppilaiden oppilas- ja opiskeluhuollon kustannusten laskutusta.

Koulutus tuotetaan FCG Koulutuksen ja Suomen Kuntaliiton yhteistyönä. Päivän kouluttajina ovat kehittämispäällikkö Sanna Lehtonen ja lakimies Minna Antila Suomen Kuntaliitosta.

Tervetuloa!

Toivomme sinun välittävän tietoa koulutuksestamme työyhteisössäsi, kunnassasi ja verkostoissasi.

Maksu sisältää luentomateriaalin sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta, johon lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %). Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Helsinki, Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4