Kirjaudu

Hallinnon ja tarkastustoimen seminaari

Loading Loading...

Ajankohta 27.9.2018 - 28.9.2018
Aika
Paikkakunta Tallinna
Ilmoittautumisaika


Historiallisen sote- ja maakuntauudistuksen yksityiskohdat ovat muotoutumassa: uudistuksen on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2020 alkaen. FCG Koulutus Oy:n ja BDO Oy:n yhdessä järjestämä hallinnon ja tarkastustoimen perinteinen syysseminaari tarjoaa tuoreet tiedot tilanteesta ja päätösten vaikutuksista.

Päätökset tehdään kesällä 2018: maakunta-, sote- ja valinnanvapauslait sekä pelastustoimen järjestämislaki ja kasvupalvelulaki käsitellään eduskunnassa kuluvan kevään aikana. Syyskuun seminaarissa katsotaan siten vahvasti tulevaisuuteen, mikä muuttuu ja miten etenkin hallinnon ja tarkastustoimen näkökulmasta.


Seminaari on tarkoitettu kuntien, kuntayhtymien viranhaltijoille, tarkastuslautakunnan ja muiden luottamuselinten jäsenille sekä kunnallisten osakeyhtiöiden hallitusten jäsenille ja toimivalle johdolle.

Yksityiskohtainen seminaariohjelma julkaistaan myöhemmin – varaa aika kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Osallistumismaksu
690 € /hlö

Maksu sisältää luennot, bussi- ja laivamatkat, ohjelmassa mainitut ateriat sekä majoituksen kahden hengen huoneessa (huonetoverin nimi ilmoitettava).

Yhden hengen huoneen lisämaksu on 60 €. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Siihen lisätään laskutusmaksu 5 euroa (+ alv 24 %).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 12.9. mennessä.

Osallistujat saavat sähköpostiinsa vahvistuksen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Koulutustilaisuuksien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Peruutus

Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Original Sokos Hotel Viru
Viru väljäk 4, 10111 TALLINN
ESTONIA

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.
Muista! Passi tai virallinen henkilökortti mukaan, ajokortti ei käy.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPekka Hannukkalapuh. +358 40 744 9474etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMari Salonenpuh. +358 40 171 8026etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)