Kirjaudu

RAVA®- ja RAVATAR-loppukäyttäjäkoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 8.11.2017
Aika 8:30
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


RAVA®-mittari on ikäihmisten toimintakyvyn ja avuntarpeen arvioimisen mittari. Arvioinnin perusteella asiakkaalle lasketaan ns. RAVA®-indeksi, jonka perusteella hänet voidaan sijoittaa tiettyyn RAVA®-luokkaan. Arvioinnit tallennetaan web-pohjaiseen RAVATAR-ohjelmaan.

RAVA®-loppukäyttäjäkoulutuksessa käydään läpi RAVA®-arvioinnin oikeaoppinen tekeminen (arviointikriteerit) sekä RAVATAR-ohjelman peruskäyttö (arvioinnin tallentaminen, arvioinnin muuttaminen, henkilön muutosraportointi). Tässä koulutuksessa käsitellään lisäksi perusraporttien luominen RAVATAR-ohjelmassa.


Koulutus on tarkoitettu niille RAVA®-käyttäjäorganisaatioiden työntekijöille, jotka tekevät työssään RAVA®-arviointeja. Koulutus sopii hyvin myös peruskoulutukseksi henkilölle, joka haluaa yleistä tietoa RAVA®-mittarista ja sen hyödyntämismahdollisuuksista.

Koulutus ei anna valmiuksia pääkäyttäjän tehtävissä toimimiselle, vaan tätä varten tarvitaan erillinen pääkäyttäjäkoulutus. Seuraava alueellinen pääkäyttäjäkoulutus järjestetään FCG-talolla Helsingissä torstaina 9.11.2017.

RAVA®- ja RAVATAR-loppukäyttäjäkoulutus 8.11.2017 on vahvistunut pidettäväksi. Ilmoittautuneille lähetetään erillinen vahvistus sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutusta.

Ohjelma

8.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

9.00 Teema: RAVA®-mittari ja ikäihmisen toimintakyvyn arviointi

• Ikäihmisen toimintakyky ja sen mittaaminen RAVA® mittarilla
• Luotettavan RAVA®-arvioinnin edellytykset
• RAVA®-mittarin arvioinnin kriteerit

11.45 Lounastauko

12.30 Teema: RAVATAR-ohjelman peruskäyttö
(Kahvitauko noin klo 13.45)

• Tietosuoja-asioiden huomiointi RAVA® tiedon tallentamisessa
• Mikä on RAVATAR-ohjelma
• RAVA®-tiedon tallentaminen RAVATAR-ohjelmalla

- asiakkaan RAVA®-arvioinnin tekeminen
- asiakaskohtainen raportointi
- arvioinnin päivittäminen
- perusraportit

15.00 Päivän päätös

190,00 EUR + alv 24%
Hinta sisältää osallistumisen koulutuspäiville, koulutusmateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Laskuun lisätään laskutusmaksu 5 € (+ alv 24 %).

Ilmoittautuminen 31.10.2017 mennessä. Osallistujat saavat sähköpostitse vahvistuskirjeen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Sen jälkeen perimme 50 % osallistumishinnasta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu.


#FCGsotetieto

FCG-talo
Osmontie 34
00610 HELSINKI

Lisätiedot

Jokaisen RAVA®-arviointeja tekevän tai tuloksia hyödyntävän henkilön tulee osallistua FCG Konsultoinnin järjestämään RAVA®-koulutukseen.


#FCGsotetieto

Koulutuksesta vastaa Lotta Sokka, joka työskentelee FCG Konsultoinnissa erityisasiantuntijana, vastuualueena RAVA®-mittari.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköLotta Sokkapuh. +358 44 748 7988etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMinna Nurminenpuh. +358 50 466 5766etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)