Kirjaudu

Valmistelijan ja esittelijän jatkokoulutus -verkkokoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 30.10.2018 - 10.12.2018
Aika
Paikkakunta Verkkokoulutus
Ilmoittautumisaika


Koulutus on jatkokurssi Valmistelijan ja esittelijän peruskurssin käyneille. Verkkokoulutus tarjoaa lisätyökaluja valmistelijan ja esittelijän työhön käytännönläheisestä näkökulmasta.

Kurssi on jaettu viiteen eri pakolliseen osioon, jonka lisäksi kurssilla on kaksi vapaaehtoista osiota. Teemat jaksottavat käsiteltävät asiat helposti hahmotettaviin kokonaisuuksiin.

Kurssilla syvennytään seuraaviin teemoihin:

•Viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden yhteistyö
•Osallisuus, päätöksistä tiedottaminen sekä julkisuusasiat
•Miten perustella päätökset – hyvien päätösperustelujen ABC
•Kokousmenettelyn erityiskysymykset
•Muutoksenhaku
•Sekä vapaaehtoisina osioina ”miten järjestää vaalit” sekä ”talous”.

Kurssin suorittamiseen kuluu 3-5 työpäivää osallistujan lähtötiedoista ja perehtymisen syvällisyydestä riippuen. Kurssi sisältää aiheen kannalta keskeisimpiin materiaaleihin ja tietolähteisiin tutustumista sekä teemakohtaisia essee- ja väittämätehtäviä. Kurssin ammattitaitoiset ja kokeneet tutorit seuraavat kurssilaisten edistymistä ja tarkastavat kurssitehtävät viikon sisällä palautuspäivämäärästä. Kurssin tutoreihin voit tutustua tarkemmin asiantuntijat -välilehdellä.

Kurssi toteutetaan kokonaan etäopetuksena verkossa. Verkkokoulutus ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Jokaisen osallistujan on mahdollista opiskella verkossa omassa rytmissään. Ohjattu verkkoympäristö ja opiskeltavien asioiden jaksotus helposti hahmotettaviin selkeisiin kokonaisuuksiin tekee oppimisesta joustavaa ja tehokasta.

Osallistujat saavat koulutuksesta todistuksen.

Tervetuloa mukaan!

Koulutus on tarkoitettu erityisesti kuntien valmistelijoille ja esittelijöille sekä valmistelijan ja esittelijän kanssa työskenteleville. Koulutus on jatkokurssi Valmistelijan ja esittelijän peruskurssin käyneille. Voit osallistua koulutukseen myös jos koet, että Valmistelijan ja esittelijän peruskurssin asiat ovat sinulla hyvin hallussa.

470,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Osallistumismaksuun lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %).

Ilmoittautuminen
23.10. mennessä. Osallistujat saavat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen vielä erillisen osallistumisvahvistuksen.

Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksetta 23.10. mennessä. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 80 € (+ alv 24 %). Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Verkkokoulutus

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköElina Helmanenpuh. +358 44 704 6238etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMinna Kosonenpuh. +358 50 312 0199etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)