Kroonisen haavahoidon perusteet ja haavaympäristö - verkkokoulutus

Paikkakunta Verkkokoulutus

Verkkokoulutuksen painopiste on haavan ja ihon arvioinnissa. Kun opit arvioimaan oikein, opit valitsemaan oikean paikallishoitotuotteen haavalle. Haavojen hoidossa ei ole yhtä ainoaa tietä, vaan oikea tie on moniammatillinen. Haavojen hoito on nopeasti kehittyvä ala, mutta tietyt perusasiat säilyvät muutoksissa, mihin myös tämä verkkokoulutus keskittyy. Verkkokoulutukseen liittyy myös oppimistehtäviä, joiden avulla voit kerrata ja harjoitella oppimaasi.

Opiskelu

• Verkko-oppimisympäristö on avoinna opiskelijalle 4 viikkoa
• Opiskelu tapahtuu omatoimisesti verkossa.
• Oppimistehtävien tekeminen, tarkastus ja palautteenanto toteutetaan verkko-oppimisympäristön kautta. Sen käyttämiseen tarvitaan vain internetyhteys ja selainohjelma.
• Opiskelun päätyttyä saa todistuksen, kun kaikki tehtävät on tehty määräaikaan mennessä
• Jokaisella osallistujalla tulee olla henkilökohtainen sähköpostiosoite
• Koulutukseen voi ilmoittautua ympäri vuoden

FCG Oivallukseen pääset osoitteesta http://fcgoivallus.fi/

Osallistujien palautteita

”En ole paljon haavoja hoitanut ja valmistumisesta sairaanhoitajaksi on jo
aika paljon aikaa: perusasioiden kertaus teki minulle tosi hyvää. Hyviä
viitteitä lisälukemiseksi sain kurssilta. Olen oppinut haavoja arvioimaan
paremmin ja kiinnostus haavojen hoitoon kasvoi. Huomasin tarpeen kerrata
paikallistuotteiden ominaisuuksia.”

”Hyvät videot, minusta selkeät ja ymmärrettävät materiaalit. Hyvät tehtävät
aiheisiin. Mukavaa oppia itsenäisesti näin paljon hyvää asiaa. Hyvät ja tärkeät linkit”

”Hyvä juttu oli opiskelu omassa tahdissa, jolloin asian voi keskeyttää tarpeen vaatiessa ja oppimishetkestä ei tullut liika pitkä niin kuin koko päivän koulutuksessa voi tulla ja silloin keskittyminen karkaa herkästi.”

”Koulutus oli johdonmukaista.”

”Osioiden rakenne oli hyvä. Ensin opiskeltiin ja tutustuttiin oheismateriaaleihin ja sitten vastattiin kysymyksiin, joihin saatiin heti oikea vastaus jota saattoi peilata omaan vastaukseen heti. Se oli hyvää ja saattoi antaa itse arviota.”

”Oikeat vastaukset opettivat minua paljon.”

”Koulutus oli mielenkiintoinen ja piti hyvin opiskelijan mielenkiintoa yllä. Koulutusta tein kotona. Töissä niin hektistä, ettei koulutusta pysty tekemään siellä.”

Koulutus on suunnattu

• Sairaanhoitajille
• Kotihoidon ja kotisairaanhoidon henkilöstölle
• Lähihoitajille ja perushoitajille, terveyskeskusavustajille
• Apteekin henkilöstölle
• Terveydenhoitajille

Verkkokoulutuksen sisältö

• Ihon rakenne ja toiminta
• Tavallisimmat ihotaudit
• Haavaa ympäröivä iho
• Haavat
• Haavojen paranemiseen vaikuttavat tekijät
• Kroonisen haavan hoito
• Haavapotilaan hoitotyö ja ohjaus

Kun organisaatiostasi ilmoittautuu saman kuun aikana useampi henkilö, menee hinnoittelu seuraavasti:

50 henkilöä, hinta 130 € (+ alv. 24 %) / hlö
40 henkilöä, hinta 160 € (+ alv. 24 %) / hlö
30 henkilöä, hinta 190 € (+ alv. 24 %) / hlö
15 henkilöä, hinta 210 € (+ alv. 24 %) / hlö
10 henkilöä, hinta 230 € (+ alv. 24 %) / hlö
5 henkilöä, hinta 260 € (+ alv. 24 %) / hlö
1 henkilö, hinta 290 € (+ alv. 24 %) / hlö

Laskutuslisä 5€ + alv. 24%/lasku
Saman kuun aikana samasta organisaatiosta ilmoittautuneiden ei tarvitse maksaa kuin yksi laskutuslisä

Huomioithan, että tunnukset ovat voimassa 30 päivää, jonka aikana verkkokurssi tulee suorittaa.

aloita opiskelu verkossa heti

Verkko-oppimisympäristö on helppokäyttöinen. Sinne kirjaudutaan ilmoittautumisen ja tunnusten saannin jälkeen osoitteessa http://fcgoivallus.fi/

Jos olet uusi opiskelija, henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulla on ennestään olemassa käyttäjätunnus ja salasana oppimisympäristöömme, voit käyttää niitä.

Huomioithan, että tunnukset ovat voimassa 30 vuorokautta, jonka aikana verkkokurssi tulee suorittaa.

KoulutuspäällikköInka Suhonenpuh. +358 50 592 0284etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriJenna Luotonenpuh. +358 44 055 6653etunimi.sukunimi@fcg.fi