Kirjaudu

Palvelussuhdeasiat esimiestyössä -koulutusohjelma 2017 – 2018, 3. jakso

Loading Loading...

Ajankohta 15.3.2018 - 16.3.2018
Aika
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Onnistuneen esimiestyön perusedellytys on palvelussuhdeasioiden sujuva hallinta

Palvelussuhdeasioiden hallinta on esimiestyön tukijalka. Kunta-alan esimies kohtaa arjen työssä kimurantteja tilanteita, joissa tarvitaan sopimusten ja työlainsäädännön tuntemusta ja hallintaa.

Toimiva ja tehokas työyhteisö tarvitsee osaavat ja uudistuvat esimiehet. Palvelussuhdeasiat esimiestyössä –koulutusohjelma on jo vuosia valmentanut kuntakentän esimiehiä hoitamaan palvelussuhdeasiat mallikkaasti. Koulutusohjelma on käytännönläheinen. Lähipäiviä seuraa verkkokoulutusosuus, jonka tehtävien parissa osallistuja syventää ja täydentää osaamistaan omaan tahtiinsa itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Käytännön tilanteet ja esimerkit johdattavat oikeiden lähteiden ja tulkintojen luo sekä valmentavat kohtaamaan myös kaikista haastavimmat tilanteet.

1. jakso Kunnan henkilöstö- ja työoikeus 9. - 10.11.2017
2. jakso Palvelussuhdeasiat I 14. - 15.2.2018
3. jakso Palvelussuhdeasiat II 15. – 16.3.2018

Koulutusohjelmasta sanottua:

”Luennoitsijat olivat erinomaisia, käsitellyt aiheet tärkeitä ja ajankohtaisia. Itse innostuin taas ihan uudella tavalla työ- ja virkamiesoikeudesta.”
”Tehtävät Optimassa tuntuivat mielekkäiltä ja niiden teko oli hauskaa ja hyödyllistä. Oli hyvä palautella mieleen tärkeitä asioita ja tarkistaa niitä eri lähteistä.”

Mitä hyötyä ohjelmasta?

Palvelussuhdeasiat esimiestyössä –koulutusohjelma antaa kokonaiskuvan palvelussuhdeasioista sekä siitä, miten ne kytkeytyvät henkilöstöstrategiaan ja esimiehen tehtäviin. Se perehdyttää työ- ja virkalainsäädännön keskeiseen sisältöön ja antaa valmiuksia soveltaa kunnallisia virka- ja työehtosopimuksia esimiestyössä. Se antaa myös käsityksen siitä, mikä on esimiehen vastuu ja rooli työturvallisuuden toteuttamisessa ja työhyvinvoinnin edistämisessä.

Koulutus voi toimia myös oppisopimuksella tapahtuvan ammatillisen lisäkoulutuksen tietopuolisena opetuksena. Ota yhteys oppisopimustoimistoon!

Tervetuloa mukaan!

Koulutusohjelma on tarkoitettu kaikille kunnissa ja kuntayhtymissä esimiesasemassa oleville. Se soveltuu myös Sinulle, joka ilman varsinaista esimiesasemaa tarvitset vastaavia tietoja palvelussuhdeasioista.

3. lähiopetusjakso 15. – 16.3.2018 Helsinki
• Esimiehen rooli työsuojelun edistämisessä
• Julkisuus, tietosuoja ja hyvä tiedonhallinta
• Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo henkilöstöhallinnossa
• Kvtes: Vuosiloma- ja virkavapausmääräykset

Etäopiskelu huhtikuu 2018

520,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu on 520 € + alv 24 % / henkilö / jakso. Se sisältää lähiopetusjaksojen opetuksen, materiaalin ja ateriat sekä verkkoympäristön käytön, etätehtävien tarkastuksen ja palautteen.

Jos organisaatiostanne osallistuu useampi henkilö, kysy alennusta!

Ilmoittautumiset viimeistään 1.3.2018. Osallistujat saavat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen vielä erillisen kirjallisen osallistumisvahvistuksen, joka sisältää myös ohjelman ja osallistujaluettelon.

Osallistuminen yksittäiselle jaksolle on mahdollista.

Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta, johon lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %). Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Helsinki, Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki

Lisätiedot

Majoitus
Olemme varanneet majoituskiintiön alla mainitusta hotellista 15. - 16.3.2018. Osallistuja varaa itse tarvitsemansa huoneen varaustunnusta Palvelussuhdeasiat esimiestyössä käyttämällä. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin.

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, 0220 Helsinki
Puh. 010 850 3820
reservations.cl.helsinki@choice.fi

Huonehinnat:
1 hh 149 / vrk
2 hh 169 / vrk

Majoituskiintiö on voimassa 8.3.2018 asti.

KT Kuntatyönantajien, Kevan ja FCG:n asiantuntijat

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköTarja Heikkinenpuh. +358 50 327 0537etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriLena Sjöblompuh. +358 50 301 9167etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)