Kirjaudu

Luottamushenkilöiden verkkokoulutus: jätehuolto

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Paikkakunta aloita opiskelu verkossa heti
Ilmoittautumisaika


Tervetuloa opiskelemaan Jätehuollon verkko-opintoja!
Kurssi on tehty yhteistyössä Kuntaliiton, Suomen Kiertovoima Ry KIVO:n ja FCG:n kanssa. Sen avulla saat perustiedot Suomen jätehuollon tehtävistä, toteuttamisesta sekä jätehuoltoon liittyvästä päätöksenteosta. Kurssille pääset osallistumaan veloituksetta.

Kurssin suoritettuasi hallitset jätehuollon peruskäsitteet, kuntien roolin jätehuollossa sekä eri toimijoiden tehtävät. Tämä auttaa toimiessasi jätehuollon viranomaistehtävissä.

Kurssi koostuu monivalintatehtävistä sekä tehtävien oikeista vastauksista perusteluineen. Monivalintatehtävien kysymykset ja vastaukset selityksineen muodostavat kurssin opiskelumateriaalin.

Kurssin suorittamiseen kuluu aikaa noin 1 - 2 tuntia.

aloita opiskelu verkossa heti

Lisätiedot

Verkko-oppimisympäristö on helppokäyttöinen. Sinne kirjaudutaan ilmoittautumisen ja tunnusten saamisen jälkeen osoitteessa fcgoivallus.fi

Jos olet uusi opiskelija, henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulla on ennestään olemassa käyttäjätunnus ja salasana oppimisympäristöömme, voit käyttää niitä.

Käytämme Discendumin Optima-alustaa, jonka käyttöä sekä Mozilla Firefox että Microsoft Internet Explorer –selaimet tukevat täysin. iPadeilla suositellaan käyttämään Safaria ja Andriod-tableteilla Chromea. On suositeltavaa käyttää mahdollisimman uusia selainten versioita. Jotta Optiman kaikki ominaisuudet olisivat käytössä, selaimen pitää sallia Javan ja JavaScriptin käyttö.

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköMilla Toivonenpuh. +358 400 86 7703etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMari Salonenpuh. +358 40 171 8026etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)