Nätutbildning för förtroendevalda: avfallshantering

Paikkakunta aloita opiskelu verkossa heti

Välkommen att studera Avfallshantering via e-learning! Kursen har planerats i samarbete med Finlands Kommunförbund, Suomen Kiertovoima ry. KIVO och FCG Oy. Med hjälp av kursen får du baskunskaperna om avfallshanteringen i Finland samt beslutsfattandet inom avfallshanteringen. Deltagandet är avgiftsfritt.

Kursen består av flervalsuppgifter och modellsvar med förklaring. Flervalsuppgifternas frågor och svar fungerar som bas för studierna. Studierna tar ca 1 -2 timmar.

aloita opiskelu verkossa heti

e-learning omgivningen är lätt att använda. Du loggar in efter att ha anmält dig med din personliga användarkod och lösenord på adressen fcgoivallus.fi.

Om du är ny deltagare, får du din personliga användarkod och ditt lösenord om en stund via email från adressen no-reply[at]discendum.com. Sen kan du logga in på fcgoivallus.fi

Vi använder oss av Discendumin Optima-plattformen. Den kan användas med Mozilla Firefox eller Microsoft Internet Explorer –webbläsare. iPad föredrar Safari ja Andriod-tablettera Chrome. Vi rekommenderar att använda den senaste uppdateringen av webbläsare. För att kunna utnyttja Optimas alla egenskaper måste webbläsaren tillåta användandet av Java och JavaScript.

KoulutuspäällikköMilla Toivonenpuh. +358 400 86 7703etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMari Salonenetunimi.sukunimi@fcg.fi