Kirjaudu

Hankinnat ja kilpailuttaminen kunta-alalla

Loading Loading...

Ajankohta 20.2.2018 - 7.4.2018
Aika
Paikkakunta verkkokoulutus
Ilmoittautumisaika


Miksi osallistua: Hankinnat ja kilpailuttaminen kunta-alalla vaativat perehtyneisyyttä kokeneeltakin tekijältä. Hankinnat ja kilpailuttaminen kunta-alalla -koulutuksessa käsitellään julkisten hankintojen haasteita ja ratkottavia kysymyksiä. Kurssi on suunnattu kaikkien toimialojen ja työyksiköiden kilpailuttamista tai hankintapäätöksiä valmisteleville viranhaltijoille. Koulutuksesta on hyötyä niin uusille hankintoja tekeville viranhaltijoille kuin tietojaan päivittävillekin.

Hankinnat tulee pääsääntöisestä kilpailuttaa kunnissa. Julkisten hankintojen toteuttaminen on tarkkaan säänneltyä. Lainsäädännön lisäksi hankintoihin vaikuttavat muun muassa yleiset hankintaohjeet, hallintolaki ja julkisuuslaki. Hankintoja ohjaavat kilpailun aikaansaamisen, tarjoajien syrjimättömyyden, tasapuolisen kohtelun sekä avoimuuden periaatteet.

Hankinnat ja kilpailuttaminen kunta-alalla -koulutuksessa perehdytään muun muassa julkisia hankintoja koskevaan lainsäädäntöön, kilpailuttamisen suunnitteluun ja kilpailuttamisprosessiin aina tarjouspyynnöstä lähtien. Koulutus ohjaa lisäksi keskeisimpien tietolähteiden luo ja opettaa hyödyntämään niitä.

Koulutus jakautuu kuuteen eri teemaan:

1. Tietolähteet internetistä
2. Hankintojen suunnittelu
3. Hankintamenettelyt ja kynnysarvot
4. Tarjouspyynnöt, tarjoukset ja vertailu
5. Hankintapäätös ja muutoksenhaku
6. Hankinta-asiakirjojen julkisuus

Jokaisen teeman päätteeksi on essee- ja monivalintatehtäviä. Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille on 5.3.

470,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Osallistumismaksuun lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %).

Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa veloituksetta ennen 12.2. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 80 € (+ alv 24 %). Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun.

verkkokoulutus

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköElina Helmanenpuh. +358 44 704 6238etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMinna Kosonenpuh. +358 50 312 0199etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)