Kirjaudu

Puheenjohtajana lautakunnassa -verkkokoulutus

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Paikkakunta Aloita opiskelu verkossa heti.
Ilmoittautumisaika


Lautakunnan puheenjohtajan tehtävä on vaativa luottamustehtävä, jossa puheenjohtajalta edellytetään mm. jämäkkyyttä ja yhteistyökykyä, johtamansa lautakunnan asioiden tuntemusta ja kokoustekniikkaa. Puheenjohtajan tehtävään voi oppia ja omaa osaamistaan voi aina parantaa.

Osallistu tälle verkkokurssille, niin voit kasvattaa osaamistasti lautakuntatyön ohessa ja soveltaa oppimistasi joustavasti heti myös käytäntöön.

Verkkokoulutus koostuu asiantuntijavideoista kurssin aihealueista ja näihin liittyvistä monivalintatehtävistä. Osallistujat pääsevät verkko-oppimisympäristöön heille lähetetyillä omilla tunnuksilla. Tunnukset toimivat 30 päivän ajan. Osallistuja voi tänä aikana opiskella silloin, kun hänelle itselleen parhaiten sopii ja sellaisissa jaksoissa kuin itse haluaa. Kokonaisopiskeluaika on noin 2 työpäivää.

Koulutus on suunnattu lautakuntien puheenjohtajina toimiville luottamushenkilöille. Koulutus soveltuu puheenjohtajan roolissa ensi kertaa toimivalle perehdytyspaketiksi, kokeneempi lautakunnan puheenjohtaja saa opiskelusta lisää osaamista.

Tässä verkkokoulutuksessa käydään läpi puheenjohtajan rooli yleisellä tasolla, valmistautuminen kokoukseen ja itse kokouksen johtaminen. Esityslistojen laatiminen ja hyväksyminen sekä päätöksistä tiedottaminen käsitellään myös. 

Koulutus on jaettu eri teemoihin. Jokainen teema pitää sisältää lyhyet videoluennot sekä harjoitustehtävän, jonka avulla voit tarkistaa oppimasi asiat.

Kurssin teemat

• johdatus puheenjohtajan tehtäväkenttään
• valmistautuminen kokoukseen
• kokouksen johtaminen
• päätöksistä tiedottaminen
• puheenjohtajan moninainen rooli

350,00 EUR + alv 24%
Verkkokurssin hinta. Lisäksi laskutamme käsittelymaksun 5€. Hintoihin lisätään alv 24%. Tunnukset voimassa 30 vrk. Koulutus alkaa heti tunnukset saatuasi. Laskutamme kurssin heti tunnusten lähetyksen jälkeen.

Verkkokoulutus

Lisätiedot

Saat verkkokurssin tunnukset automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen, vielä saman päivän aikana. Tunnukset voimassa 30 vrk ilmoittautumisesta


FCG:n yhteyshenkilöt:

Toimialajohtaja
Tarja Salonen
tarja.salonen@fcg.fi (koulutuksen sisältöön liittyvät asiat)

Koulutuskoordinaattori
Ann-Katri Hammami (Ota yhteyttä ongelmatilanteissa: tunnukset ja kirjautuminen )
ann-katri.hammami@fcg.fi

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköTarja Salonenpuh. +358 44 744 1815etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriAnn-Katri Hammamipuh. +358 45 867 3224etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)