Kirjaudu

Asiantuntijoiden johtaminen

Loading Loading...

Ajankohta 26.10.2018
Paikkakunta Jyväskylä
Ilmoittautumisaika


Päivän tavoite

Luova tietotyö lisääntyy neljännen teollisen vallankumouksen myötä. Työ ja organisaatiot muuttuvat; valtuuttava johtajuus ja itseohjautuvuus ovat valtaamassa alaa. Johtajienkin on kehityttävä ja muututtava. Päivän tavoitteena on perehtyä ketterän uudistuvan kulttuurin ja luovien asiantuntijoiden johtamiseen.
Päivän aikana perehdytään tähän johtajuuden muuttuvaan toimintaympäristöön ja käydään läpi uudenlaisia johtajuuden tapoja, joilla voidaan vastata muutokseen. Päivän jälkeen osallistujalla on tietoisuutta tunnistaa uuden johtajuuden haasteet itselleen, ymmärrystä luovien asiantuntijoiden johtamisen erityispiirteistä ja työkaluja oman johtajuutensa kehittämiseen.

495,00 EUR + alv 24%

Jyväskylä

Tuomas Auvinen, Filosofian.tri, Executive MBA

Filosofian tohtori (Ph.D.) ja Executive MBA Tuomas Auvinen on kokenut luovien organisaatioiden johtaja ja luovuuden johtamisen kehittäjä yrityksensä Creader Oy:n kautta. Hän valmentaa ja konsultoi aiheesta laajasti sekä Suomessa että kansainvälisesti. Auvinen toimii mm. vierailevana taidejohtamisen professorina Shanghaissa.

Auvinen on toiminut akateemisissa tehtävissä mm. Sibelius-Akatemian rehtorina ja dekaanina sekä johtamistehtävissä kulttuurihallinnon alueella, mm. Suomen Teatteriliiton toimitusjohtajana ja Suomen Kansallisteatterin hallintojohtajana.
Auvinen on myös aktiivinen hallitustyössä, mm. Suomen Elokuvasäätiön, Reflector Oy:n ja Myrskyvaroitus ry:n hallituksissa. Hallitustyöskentelyn kehittämistä hän tekee Boardman Oy:n partnerina.

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköOtto Härkönenpuh. +358 400 197 989etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)