OVTES-palvelussuhdepäivä ammatilliselle koulutukselle

Ajankohta 7.11.2019
Paikkakunta Tampere

Tämä OVTES-palvelussuhdepäivä ammatilliselle koulutukselle käsittelee ammatillisen koulutuksen ajankohtaisasioita sekä antaa kattavan paketin keskeisistä palvelussuhteisiin liittyvistä kysymyksistä.

Tule kuuntelemaan mitä ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa on tapahtumassa syksyllä 2019.

Koulutuksessa kuulet mm. tästä: Ammatillisten oppilaitosten tulee virka- ja työehtosopimuksen 2018 - 2020 mukaan siirtyä vuosityöaikajärjestelmään 1.8.2020 mennessä. Koulutuksessa kuulet, mitä tämä tarkoittaa ja minkälainen vuosityöaikajärjestelmä tulee C osion liitteiden 4 - 9 sekä E osion tilalle.

Koulutuksesta sanottua:
”Rikassisältöinen koulutus hyvin läpikäytynä”
”Tosi hyvä sisältö ja kouluttaja oli erittäin hyvä ja pätevä”
”Erittäin pätevä kouluttaja. Tiesi niin lakikiemurat kuin palkkasihteereiden varsinaiset työnkuvatkin.”

Koulutus on tarkoitettu ammatillisten oppilaitosten opettajien virka- ja työehtosopimusta työssään tarvitseville. Koulutus soveltuu opettajien palkanlaskennassa työskenteleville, esimiehille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille.

Torstai 7.11.

9.00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

9.30 Tervetuloa koulutukseen!

OVTES 2018 - 2019
• Ammatillisen oppilaitoksen vuosityöaikajärjestelmä
• Virka- ja työsopimussuhde
• Määräaikaisuuden perusteet

15.30 Koulutuspäivä päättyy

------------------------------------------
12.00 Lounas
14.00 Kahvi

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen materiaalin ja ohjelmassa mainitut ateriat.

Ilmoittautua voit 24.10. asti. Tämän jälkeen voi ilmoittautua ilmoittautumislinkin ollessa avoinna.

Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5€/lasku (+ alv 24 %).

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 24.10. mennessä.

Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 prosenttia osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu.

Maksuihin lisätään arvonlisävero.

Original Sokos Hotel Ilves
Hatanpään valtatie 1
33100 TAMPERE