Kirjaudu

Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille

Loading Loading...

Ajankohta 15.10.2018
Aika 13.00 - 14.00
Paikkakunta Webinaari
Ilmoittautumisaika


FCG:n ilmaisessa Kiertotaloudesta mahdollisuuksia kunnille –webinaarissa vastataan kysymyksiin: Miten kiertotalous voi vaikuttaa kuntien yritystoimintaan ja houkuttelevuuteen? Miten kunta voi edistää kiertotaloutta omassa toiminnassaan ja elinkeinojen kehittämisessä? Mistä rahat kehittämiseen ja investointeihin? Entä miten innovatiiviset hankinnat liittyvät tähän?

Tilaisuus on suunnattu kaikille kunnille, jotka ovat kiinnostuneita kiertotaloudesta ja pohtivat omaa rooliaan kiertotalouden kentässä.

Webinaarissa on puhujina FCG Suunnittelu ja tekniikan kiertotalouden asiantuntijat johtava asiantuntija Jaana Myllyluoma ja Kaakkois-Suomen aluepäällikkö Aki Keskinen sekä ympäristötarkastaja Salme Muurikka Lappeenrannan Circwaste-hankkeesta.

Lisätietoja webinaarin ohjelmasta Suvi.Jarvinen@fcg.fi

Tervetuloa mukaan!

Webinaari

Jaana Myllyluoma toimii FCG:llä johtavana asiantuntijana. Hänen erikoisosaamistaan ovat elinkeino- ja aluekehitys. Hän toimii myös rahoituksen asiantuntijana ja on perehtynyt kiertotalouden ekosysteemien tarkasteluun.

Aki Keskinen toimii FCG:n Kaakkois-Suomen aluepäällikkönä ja on mukana vahvasti kiertotaloudessa. Hänen erikoisosaamistaan ovat hankekehitys, alueiden kehittäminen ja liiketoiminnan kehittäminen. Hän on ollut edistämässä kiertotaloutta Etelä-Karjalassa myös toimiessaan aiemmin Imatran Seudun Kehitysyhtiössä.

Ympäristötarkastaja Salme Muurikka Lappeenrannan kaupungista toimii Lappeenrannan Circwaste-hankkeen vetäjänä. Parhaillaan hän laatii kiertotalouden tiekarttaa Etelä-Karjalaan.

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköLaura Solastepuh. +358 40 515 4606etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriLaura Solastepuh. +358 40 515 4606etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)