Hups! Sivua ei löytynyt.

Hups! Sivua ei löytynyt.

Olemme juuri avanneet asiakkaillemme uuden sivuston.
Kokeile löytää etsimääsi sisältöä oheisen haun kautta.

Sopimustenhallinnan koulutuskokonaisuus tarjoaa kattavasti tietoa, kokemusta ja osaamista sopimustenhallinnan periaatteista, ja kasvattaa sopimustenhallinnan ammattilaisena sinun ja organisaatiosi kyvykkyyttä toteuttaa laadukasta sopimustoimintaa. Kokonaisuuden neljä osaa ajoittuvat tammi-maaliskuulle 2024. Voit osallistua myös yksittäiseen koulutukseen oman mielenkiintosi tai työtehtävien vastuualueen mukaan. Kokonaisuus sopii kaikille toimialoille.
Lue lisää ja ilmoittaudu
HR- ja palvelussuhdeasiat
KVTES-mestari
12.3.2024
-
14.5.2024
Verkkokurssi - opiskele etänä!
Etäkoulutus
Info
KVTES-mestari -verkkokurssi on tiivis perehdyttämispaketti kunnan ja kuntayhtymän uudelle henkilöstölle, erityisesti esimiesasemassa oleville. Kurssilla pääset soveltamaan KVTES:n sopimusmääräyksiä tavallisiin käytännön tilanteisiin ja samalla etsimään tietoa oikeista lähteistä. Kurssi sopii myös SOTE-sopimuksen soveltajille.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Hallinto- ja lakiasiat
Talous ja rahoitus
Sivistystoimi ja ammatillinen koulutus
Kulttuuri ja vapaa-aikatoimi
Sosiaali- ja terveystoimi
Kuntatekniikka
Ympäristönsuojelu ja jätehuolto
Kunnallinen päätöksenteko
Hyten edistäminen nyt ja tulevaisuudessa 1.
19.3.2024
-
19.3.2024
Etäkoulutus
Info
Koulutuksessa paneudumme kunnassa ja yhdyspinnoilla tehtävään hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Sote-uudistus ei poista kuntien vastuuta ja velvollisuutta edistää kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä, vaan ne ovat jatkossakin keskeisiä toimijoita tässä työssä. Tehtävän toteutuksessa tarvitaan laaja-alaista yhteistyötä.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Kaavoitus
Kuntatekniikka
Ympäristönsuojelu ja jätehuolto
Hulevesipäivä
19.3.2024
-
19.3.2024
Etäkoulutus
Info
Mitä uutta hulevesien hallinnassa? Hulevesipäivässä perehdyt vuosittain vaihtuviin teemoihin ja kuulet ajankohtaiset vinkit alan parhailta asiantuntijoilta!
Lue lisää ja ilmoittaudu
Asumispalveluita järjestetään pääsääntöisesti sosiaalihuoltolain perusteella, mutta tietyissä tilanteissa asumispalveluita voidaan järjestää myös vammaispalvelulain tai kehitysvammaisten erityishuoltolain perusteella.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Pöytäkirjat ja asiakirjat -koulutuksessa käymme läpi kunnan ja hyvinvointialueen päätöksentekoa pöytäkirjan laatimisen ja julkaisemisen näkökulmasta. Puhumme mm. muutoksenhausta, tiedon elinkaaresta ja päätöksen tiedoksiannosta.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Vuosittain järjestettävät koulutuspäivät kokoavat geodeetit ja kiinteistöinsinöörit verkostoitumaan ja pohtimaan yhteisesti ratkaisuja kuntien kiinteistö- ja mittaustoimen ajankohtaisiin haasteisiin.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Koulutuksessa keskitytään palvelutarpeen arviointiin vammaispalveluissa voimassa olevan lainsäädännön perusteella. Vahvista osaamistasi palvelutarpeen arvioinnista, vammaispalveluiden suunnittelusta, päätöksenteosta ja järjestämisestä.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Tehokas kuuden tunnin koulutuspaketti tarjoaa runsaasti käytännönläheisiä neuvoja hyvän ja selkeän sopimuksen laadintaan. Tässä koulutuksessa opit, mitä asioita sopimuksen rakentamisessa tulee ottaa huomioon, jotta sopimus olisi mahdollisimman hyvä sopimustenhallinnan näkökulmasta. Koulutus sopii kaikille toimialoille.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Tarkastuslautakuntien koulutuspäivä -webinaari on tiivis ja käytännönläheinen ajankohtaiskatsaus kuntien, kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden tarkas-tuslautakuntien jäsenille, varajäsenille sekä tarkastuslautakuntia avustaville viranhaltijoille.
Lue lisää ja ilmoittaudu
Tehokkaassa webinaarissa perehdyt perusopetuslain tunnistamiin oppilaaksi ottamisen prosesseihin, kunnan tehtäviin oppilaan koulupaikasta määrätessä sekä oppilaaksi ottamiseen liittyvään päätöksentekoon. Lisäksi koulutus tarjoaa tietoa erilaisista oppilaaksi ottamisen menettelyistä yleisopetuksessa, painotetussa opetuksessa sekä joustavassa perusopetuksessa. Koulutuksessa paneudut myös oppivelvollisuuslain vaikutuksiin sekä koulumatkaetuuden järjestämiseen erilaisissa oppilaaksi ottamisen tilanteissa. 
Lue lisää ja ilmoittaudu
Tuoreita tietoja ja kokemuksia jokaiselle automatisoidun talousraportoinnin vastuuhenkilölle! Tämä käytännönläheisen ja vuorovaikutteisen webinaari lisää osallistujien varmuutta raportoida sekä antaa valmiuksia parantaa automatisoidun talousraportoinnin sujuvuutta.
Lue lisää ja ilmoittaudu