Henkilöstörakenne ja mitoitus varhaiskasvatuksessa -tietoisku

Paikkakunta aloita opiskelu verkossa heti

Kurssi on jaettu kolmeen osioon, jotka jaksottavat käsiteltävät asiat helposti hahmotettaviin kokonaisuuksiin. Kurssilla tutustutaan seuraaviin teemoihin:

• Kelpoisuudet ja henkilöstörakenne
• Lapsimäärä varhaiskasvatuksessa
• Apua käytännön toteutukseen

Jokaisen teeman päätteeksi on monivalinta tai väittämätehtäviä. Lopussa on kaikista teemojen aiheista koostuva lopputentti. Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin. Tunnukset ovat voimassa 1 kk.

Kurssin käytyäsi olet sukeltanut varhaiskasvatuksen henkilöstörakenteen kannalta tärkeimpiin asioihin, oppinut lapsimäärästä eri varhaiskasvatusyksiköissä sekä saanut apuja käytännön toteutukseen.

Varhaiskasvatuksen johtajille ja esimiehille. Tietoisku tarjoaa perustiedot varhaiskasvatuksen henkilöstörakenteesta ja mitoituksesta. Sisällöltään se vastaa hyvin työuransa alkupuolella olevan henkilön tietotarpeeseen aihealueen lakisääteisistä asioista.

Osa 1: Kelpoisuudet ja rakenne:
- Henkilöstön kelpoisuus varhaiskasvatuksessa
- Henkilöstörakenne

Osa 2: Lapsimäärä varhaiskasvatuksessa
- Henkilöstömitoitus päiväkodissa
- Henkilöstömitoitus perhepäivähoidossa
- Henkilöstömitoitus muussa varhaiskasvatuksessa

Osa 3: Apua käytännön toteutukseen
- Ohjeita ja apua
- Laskuri

Tehtävät
Jokaisen teeman lopussa on viisi väittämätehtävää. Voit tehdä tehtävät niin monta kertaa uudestaan kuin haluat. Kurssin lopussa on lopputesti, jonka avulla kertaat kaikkia kurssilla käytyjä teemoja.

Huomioithan seuraavat ryhmäalennushinnat, mikäli organisaatiostanne osallistuu useampi henkilö samalle kurssille:

4–10 hlöä, hinta yhteensä 350 euroa (+ alv).
11–20 hlöä, hinta yhteensä 600 euroa (+alv).
21–30 hlöä, hinta yhteensä 700 euroa (alv.)
31–40 hlöä, hinta yhteensä 900 euroa (+alv)
41–50 hlöä, hinta yhteensä 1000 euroa (+alv)
51–60 hlöä, hinta yhteensä 1200 euroa (+alv)
61 tai enemmän, hinta 1400 euroa (+alv)

Tiedustele tarjousta, mikäli osallistujia on 70 tai enemmän.

Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi laskutetaan tunnusten lähettämisen jälkeen. Osallistumismaksuun lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %).

verkkokoulutus

Verkkokurssille on jatkuva ilmoittautuminen, joten voit ilmoittautua sinulle sopivana
ajankohtana. Kurssin suoritusaika on 1 kk.

Kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi ohjeet ja käyttäjätunnukset Priima verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Tunnukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesta.

Tietoiskun asiantuntijana on varhaiskasvatuksen kehittämispäällikkö Jarkko Lahtinen Suomen Kuntaliitosta.

KoulutuspäällikköMinna Kylmälahtipuh. +358 41 730 1461etunimi.sukunimi@fcg.fi