Kirjaudu

Rakenna pohjaa toimivalle yhteistyölle psykologisella turvallisuudella

Loading Loading...

Ajankohta 29.1.2021
Aika 9.00 - 11.00
Paikkakunta Webinaari
Ilmoittautumisaika


Korona on hitsannut monia yhteisöjä entistä tiiviimmin yhteen. Samalla se, että epävarmuudelle ei näy vieläkään loppua, kuormittaa meitä monin eri tavoin. Tämä heijastuu helposti keskinäiseen vuorovaikutukseen - kun tilanne ei ole omassa hallinnassamme, pienetkin asiat näyttävät suurilta ja aiheuttavat kitkaa, asioihin on vaikea tarttua, turhautuminen johtaa ylireagointiin ja tilanteet kärjistyvät tuntuen umpikujilta.

Onnistu yhteistyössä –webinaarisarjan avulla:
– opit välttämään turhat ristiriidat ymmärtämällä, miten aivomme luontaisesti toimivat
– löydät keinoja ajatella, hyödyntää tunteita, reagoida joustavasti ja onnistua yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa
– opit näkemään tilanteita muiden silmin sekä viestimään asioista niin, että pääsette paremmin yhteisymmärrykseen
– opit keskittymään asioihin, joihin voit itse vaikuttaa
– parannat jaksamistasi.

Mitä paremmin vuorovaikutuksesi kollegoiden, asiakkaiden, kumppanien ja oman lähipiirin kanssa sujuu, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus keskittyä työhösi. Samalla rakennat omalla esimerkilläsi välitöntä ja turvallista ilmapiiriä, jossa kaikille on tilaa ja vaikeistakin asioista voidaan keskustella hedelmällisesti. Näin vähennät niin omaa kuin muidenkin kokemaa kuormitusta.

Sarja koostuu seitsemästä webinaarista, joiden avulla opit hyödyntämään aivotutkimuksen oppeja omassa toiminnassasi. Jokaisessa webinaarissa tehdään käytännönharjoitus, joka auttaa sinua viemään opit suoraan omaan arkeesi. Valitse itsellesi sopivimmat teemat tai poimi koko sarja!

Tutustu sisältöihin ja ilmoittaudu mukaan:
pe 2.10. klo 9-11 Hyödynnä aivojen tapaa toimia ja vältä turhat ristiriidat
pe 23.10. klo 9-11 Tunnista mielen tarinat ja saa yhteistyö sujumaan
pe 13.11. klo 9-11 Tule taitavammaksi tunteiden kanssa
pe 27.11. klo 9-11 Tee vuorovaikutuksestasi tehokkaampaa
pe 18.12. klo 9- 11 Toimi rakentavasti haastavissakin tilanteissa
pe 8.1.2021 klo 9-11 Stressaava tilanne päällä – rauhoita tilanne ja keskity olennaiseen
pe 29.1.2021 klo 9-11 Rakenna pohjaa toimivalle yhteistyölle psykologisella turvallisuudella

Webinaarit pidetään syksyn 2020 ja alkuvuoden 2021 aikana perjantaisin klo 9-11. Asiantuntijoina ToimintaKonseptin kokeneet valmentajat Virpi Haverinen ja Sari Laitinen.

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan webinaariin kerralla. Osallistumalla vähintään kolmeen webinaariin saat ne alennettuun kpl-hintaan, joka huomioidaan laskutuksen yhteydessä.

Sinulle, joka haluat saada arkesi mielekkäämmäksi ja asiat sujumaan paremmin kollegoiden, asiakkaiden ja lähipiirin kesken. Vähentää kuormitusta ja parantaa jaksamistasi - ammattialasta riippumatta.

Tule oppimaan lisää toimivasta vuorovaikutuksesta ja tunnetaidoista Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuuteen. Poimi itsellesi sopivimmat - tai kerää koko sarja!

pe 2.10. klo 9-11 Hyödynnä aivojen tapaa toimia ja vältä turhat ristiriidat

Opit, miten aivot ohjaavat vuorovaikutustamme. Miksi neuvosi ja vinkkisi kaikuvat kuin kuuroille korville? Tai miksi välillä tuntuu, ettei yhteistä säveltä löydy millään? Opit näkemään tilanteet ja keskustelukumppanisi uudessa valossa. Saat keinoja luovia ohi turhia ristiriitoja, mielipahaa ja kuormitusta aiheuttavien karikoiden.

pe 23.10. klo 9-11 Tunnista mielen tarinat ja saa yhteistyö sujumaan

Opit, miksi ajattelu on hyvä renki, mutta huono isäntä. Miten omiin ajatuksiin sokeasti luottaminen aiheuttaa vääriä tulkintoja ja heikentää keskinäistä yhteistyötä sekä kuormittaa mieltä? Tunnistat mielesi suosikkitarinoita ja opit toimimaan vuorovaikutustilanteissa tuloksellisemmin.

pe 13.11. klo 9-11 Tule taitavammaksi tunteiden kanssa

Opit, mihin tunteet vaikuttavat ja mikä on niiden vaikutusmekanismi. Miksi tunteet antavat virtaa ja saavat meidät nauttimaan yhteistyöstä ja siirtämään yhdessä tarvittaessa vaikka vuoria - tai pahimmillaan kuormittavat ja estävät yhteistyön? Tunnistat, mistä tunne kertoo. Saat keinoja toimia tunteita herättävissä tilanteissa ja hyödyntää tunteiden voimaa.

pe 27.11. klo 9-11 Tee vuorovaikutuksestasi tehokkaampaa

Avoimuus ja taito keskustalla rakentavasti ovat sujuvan yhteistyön liima, ja auttavat jaksamaan. Opit, mitä toimiva vuorovaikutus edellyttää ja mihin sinä voit vaikuttaa. Opit, miten kiteytät viestiäsi aivomyönteisesti. Saat keinoja kuunnella toista niin, että hänelle syntyy aito kuulluksi tulemisen kokemus.

pe 18.12. klo 9-11 Toimi rakentavasti haastavissakin tilanteissa

Opit, miksi jotkut tilanteet tuntuvat vaikeilta ratkoa ja miksi tekisi mieli heittää hanskat tiskiin. Mitä sinun olisi osattava, jotta pystyt omasta puolestasi keskustelemaan hankalistakin aiheista rakentavasti? Saat keinoja kohdata toisen osapuolen arvostavan jämäkästi ja rakentaa yhteisymmärrystä, jotta hankalilta tuntuvat tilanteet eivät jää kuormittamaan mieltäsi.

pe 8.1.2021 klo 9-11 Stressaava tilanne päällä - rauhoita tilanne ja keskity olennaiseen

Opit, miten ja miksi stressi saa meidät helposti "tilttiin". Miten stressi vaikuttaa kykyymme tehdä yhteistyötä ja toimia tuloksellisesti? Opit mallin, kuinka rauhoitat itsesi ja miten voit lähteä tilannetta ratkomaan. Samalla parannat jaksamistasi.

pe 29.1.2021 klo 9-11 Rakenna pohjaa toimivalle yhteistyölle psykologisella turvallisuudella

Opit, miksi ja miten psykologinen turvallisuus edistää aidon yhteistyön syntymistä ja rohkeutta tuoda omat näkökulmat, mielipiteet ja ideat esille. Opit tunnistamaan itsessäsi ja muissa merkkejä, jotka kertovat turvallisuuden tunteen olevan koetuksella. Saat vinkkejä, kuinka omalla toiminnallasi vahvistat turvallisuutta ja parannat jaksamista.

Koulutus on osa webinaarisarjaa, voit ilmoittautua yhteen tai useampaan webinaariin kerralla. Yhden webinaarin hinta on 210€/hlö.

Osallistumalla vähintään kolmeen webinaariin, saat alennuksen kpl-hinnasta seuraavan porrastuksen mukaan:
1-2 webinaaria 210€/kpl
3-5 webinaaria 200€/kpl
6-7 webinaaria 190€/kpl

Alennus huomioidaan laskutuksen yhteydessä. Kaikkiin hintoihin lisätään alv.

Webinaari

Lisätiedot

Webinaariin on helppo osallistua paikasta riippumatta. Saat ennen koulutusta sähköpostiisi linkin ja liittymisohjeet. Osallistuminen ei vaadi erillistä ohjelmaa, riittää että sinulla on toimiva nettiyhteys ja etäyhteyden mahdollistava laite (tietokone, älypuhelin tai tabletti). Koulutuksen aikana voit halutessasi esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun joko suullisesti tai viestipalstan kautta.

Kouluttajina ToimintaKonseptin kokeneet valmentajat Virpi Haverinen ja Sari Laitinen.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköMarianna af HällströmMarianna.afHallstrom@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriUlla Hallakoskipuh. +358 50 302 7712etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)