Kirjaudu

Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumi 2018

Loading Loading...

Ajankohta 7.2.2018 - 9.2.2018
Aika
Paikkakunta Helsinki - Tukholma
Ilmoittautumisaika


Talous- ja rahoitusfoorumi eli Rafo on kuntajohdon kohtaamispaikka, joka uudistuu perinteitään unohtamatta.

Rafo arvioi
• Suomen talouden haasteita ja tilaa kansainvälisessä kilpailussa
• kuntien rahoitusta, taloutta ja uudistusten kokonaisuutta
• kunnan roolia tulevaisuudessa.

Rafo mahdollistaa
• hyödylliset keskustelut kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kesken
• vaihtoehtoiset seminaariteemat ja tehokkaat tapaamiset mielenkiintoisen pääohjelman lomassa
• tiiviin paketin ajankohtaista tietoa taloudesta ja rahoituksesta.

Rafo haastaa päättäjät ja asiantuntijat kysymään ja keskustelemaan kunta-alan rahoitukseen ja talouteen liittyvien ilmiöiden ja rakenteiden taustoista, tavoitteista ja vaikutuksista. Tervetuloa mukaan!

Ohjelmarunko on nyt julkaistu. Ilmoittaudu pian mukaan ja seuraa ohjelman täsmentymistä Facebookissa: https://www.facebook.com/fcgrafo.

Median ilmoittautuminen: https://koulutus.fcg.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=9857 tai liittämällä koodi RAFO2018MEDIA palvelutunnuskenttään ja klikkaamalla "kirjaudu".

Laivaseminaari Helsinki - Tukholma
Olympiaterminaali, Eteläsatama

Saapumisohjeet Eteläsatamaan ja tietoa terminaalin palveluista

Lisätiedot

Matkalippujen jako alkaa Helsingin Eteläsataman Olympiaterminaalissa (Olympiaranta 1) keskiviikkona klo 10.

Siirtyminen laivaan alkaa noin klo 11. Matkatavarasäilytys on omalla vastuulla Atlantis Palacessa (kansi 7), jossa myös tulokahvi on tarjolla. Älä jätä rahaa tai arvoesineitä matkatavaroihisi.

Hytit saamme käyttöön lounastauolla klo 14 alkaen, kun ne on siivottu edellisten matkustajien jälkeen.


  • 3 Step IT Oy

   3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaalle uudenlaisen tavan hankkia it-laitteita. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 535 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 11 maassa ja palveluksessamme on noin 360 työntekijää.

   www.3stepit.com

   Yhteyshenkilön tiedot

   Erkki Kondelin, Director Public erkki.kondelin@3stepit.com p. 044 547 4422

  • Aditro Public Oy

   Oikein mitoitettu toimii paremmin! Aditron kunta- ja sotesektorille suunnittelut talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisut ovat ketteriä ja sopivankokoisia, käytännössä koeteltuja ja hyväksi havaittuja, kustannustehokkaita ja kotimaisia. Tule juttelemaan osastollemme niin mitoitellaan teidänkin kunnan tarpeisiin!

   www.aditro.fi/julkishallinnolle

   Yhteyshenkilön tiedot

   Mira Mäki, markkinointipäällikkö, Aditro Public Oy, mira.maki@aditro.com, 040 772 0559

  • CGI

   Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 17 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 71 000 asiantuntijaa sekä kokonaisvaltainen valikoima palveluja asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja ulkoistuksiin. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa.

   cgi.fi

  • FCG Finnish Consulting Group Oy

  • Intrum

   Intrum tuottaa julkiselle sektorille älykkäitä, räätälöityjä ja innovatiivisia luotonhallintapalveluita yli 100 vuoden kokemuksella. Intrumin toimeksiantajina on 21 000 yritystä ja yhteisöä ympäri Suomea. Intrumilla on toimipiste Helsingissä (pääkonttori), Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 400 asiantuntijaa.

   www.intrum.fi

   www.intrumlehti.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Harri Brander, yhteyspäällikkö, toimialavastaava harri.brander@intrum.com

  • KAS asunnot

   KAS asunnot on 39 kunnan omistama valtakunnallinen vuokra-asuntoyhtiö, joka vuokraa asuntoja eri elämäntilanteisiin. KAS asunnoilla on yli 8 000 asuntoa 32 paikkakunnalla.

   www.kas.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Jarmo Kuosa toimitusjohtaja KAS asunnot

  • Keva

   Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Tuemme myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla. Vastaamme kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoittamisesta ja eläkevarojen sijoittamisesta.

   www.keva.fi

   Twitterissä:@keva_fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Jorma Rautakoski, asiakaspäällikkö, jorma.rautakoski@keva.fi, 040 7432502

  • KL-Kuntahankinnat Oy

   KL-Kuntahankinnat kilpailuttaa suomalaisten kuntaorganisaatioiden ja muiden asiakkaidensa puolesta puitesopimuksia sekä vastaa niiden sopimushallinnasta. Toiminnassaan yhtiö keskittyy suurivolyymisiin yhteishankintoihin, joilla saavutetaan huomattavaa mittakaavaetua hintasäästöinä ja/tai prosessihyötyinä, ja joissa paikallinen tarjonta on yleensä vähäistä. Yhtiö kattaa myös kilpailutusten riskit. Asiakkaita KL-Kuntahankinnoilla on noin 1 200, valmiita puitesopimuksia ja käynnissä olevia kilpailutuksia 80 sekä sopimustoimittajia 190. Vuoden 2016 ostojen arvo puitesopimuksilla oli noin 400 milj. euroa.

   https://kuntahankinnat.fi

   https://sway.com/4SmDRU8DbU4DtFYo

   Yhteyshenkilön tiedot

   Liisa Paltta, KL-Kuntahankinnat Oy, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, liisa.paltta@kuntahankinnat.fi, puhelin 050 365 5121

  • KT Kuntatyönantajat

  • KuntaPro Oy I Seuturekry Oy

   Hallinnon tukipalveluita tuottava KuntaPro on luotettava asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa omistaja-asiakkailleen laajan kirjon ulkoistus-, järjestelmä- ja muutosjohtamisen palveluita. KuntaPron visiona on olla Suomen johtava kuntien ja maakuntien palveluiden uudistaja ja edistäjä sekä digitalisaation toteuttaja. Seuturekry Oy tarjoaa sekä julkisille että yksityisille organisaatioille laadukkaita henkilöstöratkaisuja. •sijaispalvelu asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin •koordinoimme varahenkilöitä asiakkaidemme yksikkökohtaisiin tarpeisiin •koordinoimme asiakasorganisoidemme henkilöstöä tasoittaen yksikkökohtaisia tarpeita ja kausivaihteluita

   www.kuntapro.fi

   www.seuturekry.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Tero Karinti asiakkuusjohtaja tero.karinti@kuntapro.fi

  • Kuntarahoitus

   Kuntarahoituksen tehtävänä on rakentaa vastuullisesti parempaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden kanssa. Yhtiön asiakkaita ovat Suomen kunnat, kuntayhtymät, niiden määräysvallassa olevat yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Haluamme olla oman asiakaskuntamme paras rahoituksen asiantuntija muuttuvassa maailmassa, ja siksi kehitämme jatkuvasti uusia palveluja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Asiakkaamme rahoittavat Kuntarahoituksen tarjoamilla rahoitusratkaisuilla ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita, kuten julkisen liikenteen hankkeita, kestävää rakentamista, sairaaloita ja terveyskeskuksia, päiväkoteja ja kouluja sekä erityisryhmien asumista. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö globaali. Yhtiö on aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla. Kuntarahoituksen varainhankinnalla on Kuntien takauskeskuksen takaus. Kuntarahoitus on taseella mitaten Suomen toiseksi suurin rahoituslaitos: yhtiön tase on lähes 34 miljardia euroa. Kuntarahoituksen omistavat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy.

   www.kuntarahoitus.fi

   https://twitter.com/Kuntarahoitus

   Yhteyshenkilön tiedot

   Niina Valkonen Assistentti 0445100555 niina.valkonen@kuntarahoitus.fi

  • Kuntien Tiera Oy

   Kuntien Tiera Oy on yli 280 kuntatoimijan omistama valtakunnallinen ICT-palveluyhtiö ja kuntien sekä maakuntien yhteistyön mahdollistaja. Autamme omistaja-asiakkaitamme kehittämään toimintaa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät kuntasektorilla kansallisella tasolla. www.tiera.fi

   http://www.tiera.fi/

   Yhteyshenkilön tiedot

   Jyrki Halttunen, jyrki.halttunen@tiera.fi

  • Secto Automotive Oy

   Secto Automotive on johtava kotimainen autopalveluyhtiö. Tarjoamme markkinoiden laajimman palveluvalikoiman ajoneuvojen rahoitukseen ja hallinnointiin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 200 miljoonaa euroa ja asiakaskuntaamme palvelee nyt jo yli 70 ammattilaista. Yrityksemme kasvu on ollut nopeaa, kannattavuutta unohtamatta: olemme kuuluneet Suomen vahvimpien yritysten joukkoon vuosikausia. Olemme mm. Asiakastiedon Platina-sertifioitu yritys, superkasvaja ja Suomen 500 suurimman yrityksen joukossa.

   www.secto.fi

   Yhteyshenkilön tiedot

   Juha Qvick Avainasiakaspäällikkö, julkiset hankinnat 040-4171986 juha.qvick@secto.fi

  • Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

   Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto on julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. Toimistollamme on toimipisteet Helsingissä, Varkaudessa ja Lontoossa, joista käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea. Tulee keskustelemaan kanssamme, miten hankintatoimea tehostamalla voimme vaikuttaa positiivisesti kunnan talouteen, ja mitä muita oikeudellisia palveluja tarjoamme kunnille ja kaupungeille.

   http://www.hankintajuristit.fi/

   https://www.facebook.com/hankintajuristit

   Yhteyshenkilön tiedot

   Sanna Lehtinen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy sanna.lehtinen@hankintajuristit.fi +358407263604

  • Taitoa

   Taitoa on kuntatoimijoiden omistama yritys, joka tarjoaa tehokkaita ja laadukkaita talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä perintä, hankinta ja rekrytointipalveluita. Uusin tuotteemme Taitoa GDPR säästää merkittävästi kuntatoimijoiden aikaa, kun ne kokoavat EUn tietosuoja-asetuksen mukaista tietotilinpäätöstä. Lue lisää Taitoa.fi

   https://www.taitoa.fi

   https://twitter.com/KunnanTaitoa

   Yhteyshenkilön tiedot

   Anniina Kitula Kunnan Taitoa Oy Toinen linja 14 00170 Helsinki

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköPekka Etelälahtipuh. +358 44 272 3461etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriJaana Hyvönenpuh. +358 40 534 4689etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)