Kirjaudu

Nova Schola -konferenssi

Loading Loading...

Ajankohta 7.11.2018 - 8.11.2018
Aika
Paikkakunta Vantaa
Ilmoittautumisaika


Tulevaisuuden koulu on monipuolinen oppimisympäristö, joka mukautuu joustavasti oppijan ja oppimisen tarpeisiin. Vaatimuksia on paljon, eikä aina ole helppo nähdä kokonaisuutta. Mitä kannattaa tehdä? Mitä pitää tehdä? Mistä tietää, mikä ratkaisu on paras? Miten varmistamme parhaat tulokset? Mitä muut ovat tehneet? Miten kaikki rahoitetaan?

Oppimisympäristöissä on kyse pedagogisista ratkaisuista, mutta myös taloudellisista ja tehokkaista tilaratkaisuista. Koulun rakentaminen, rakennuttaminen, suunnittelu ja käyttö ovat taitolajeja ja niitä on syytä harjoitella: siksi järjestämme Nova Schola -konferenssin.

Nova Schola -konferenssi tarjoaa tietoa, kokemuksia ja verkostoja: kenenkään ei tarvitse pohtia päätöksiä yksin. Tule kuulemaan, miten muut ovat ratkaisseet koulujen rakentamisen ja korjaamisen, uudet oppimisympäristöt ja rahoitusmallit.

Tilaisuus on kohtaamis- ja verkostoitumispaikka kaikille niille henkilöille, joiden osaaminen, osallistuminen ja päätökset tarvitaan koulujen, erilaisten oppimisympäristöjen ja sivistyspalveluiden toteuttamiseksi tämän päivän ja huomisen kunnissa.

Työskentelet siis joko kunnassa viranhaltijana, päättäjän roolissa luottamushenkilönä tai palveluntarjoajana - tämä tilaisuus on suunniteltu juuri sinulle.

Onnistunut projekti ja tulevaisuuden oppimisympäristöjen vaatimukset täyttävät, taloudellisesti kestävät ratkaisut tehdään yhdessä: tulkaa mukaan ryhmänä, niin voitte pohtia kuntanne ratkaisuja jo konferenssissa.

From Product to Service - Tuotteesta palveluksi

Nova Schola -konferenssi 7.-8.11.2018

Pääteemat
* Oppimisympäristöt ja tulevaisuus
* Tilat osana uutta toimintakulttuuria

Kuulemme kahden päivän aikana asiantuntijaluentoja, CASE-esimerkkejä ja kokemuksia mm. erilaisista oppimisympäristöistä, rakennusprojekteista ja niiden suunnittelusta sekä eri toteutusvaihtoehdoista kustannusvaikutuksineen. Kulkevatko pedagogiset tarpeet, rakentaminen ja päätöksenteko aina käsi kädessä? Tärkeä päätös kun on aina lisäksi se, rakennetaanko uutta ollenkaan vai korjataanko vanhaa - mikä on järkevää ja millä kriteereillä päätökset pitäisi tehdä?

Konferenssissa on puheenvuorojen lisäksi rinnakkaisohjelmana mahdollisuus myös lähialueelle järjestettyihin kouluvierailuihin (ennakkoilmoittautuminen, rajoitettu osallistujamäärä).

Verkostoitumista jatketaan yhteisen illallisen muodossa ensimmäisen konferenssipäivän päätteeksi.

LISÄTIEDOT: seuraa tapahtuman kotisivuja, http://tapahtumat.fcg.fi/novaschola

680,00 EUR + alv 24%
Maksu sisältää luentomateriaalin sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Laskutamme maksun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja lisäämme laskuun laskutuslisän 5 € (+ alv 24 %).

Ryhmille teemme erillisen tarjouksen.

Ilmoittautumiset
24.10. jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja osoitteesta: minna.kosonen@fcg.fi. Osallistujat saavat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen vielä erillisen osallistumisvahvistuksen, joka sisältää ohjelman.

Peruutusehdot
Osallistuminen voidaan peruuttaa maksutta 24.10. mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 euroa ja lisäksi koulutuspaikan perimät kulut, johon lisätään laskutuslisä 5 €. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu. Maksuun lisätään arvonlisävero.

Hilton Helsinki Airport
Lentäjänkuja 1
01530 VANTAA

Lisätiedot

Majoitus
Tarvitsetko majoitusta?
Olemme varanneet muutamasta hotellista majoituskiintiön, josta osallistuja varaa itse tarvitsemansa huoneen mainitsemalla kiintiön nimen. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin.

Majoitus kannattaa varata ajoissa, jotta kiintiöhintaisia huoneita riittää.

Hilton Helsinki Airport, Lentäjänkuja 1

Huonehinnat:
1 hh 159 € / vrk
2 hh 179 € / vrk

Varaukset: helai.airport@hilton.com tai puh. +358 9 73220. Mainitse varatessasi koodi: G1FCGA. Kiintiöhintaisia huoneita rajoitettu määrä, joten majoitus kannattaa varata nopeasti.

Clarion Hotel Airport, Karhumäentie 2, Vantaa (Aviapolis)

Huonehinnat:
1 hh 139 € / vrk
2 hh 159 € / vrk

Varaukset: reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puh. +358 10 850 3820 / yksittäiset huonevaraukset. Mainitse varatessasi koodi: FCG / Nova. Clarion hotellin kiintiö on voimassa 23.10. asti.

Alla olevista Scandicin hotelleista saat - 10 % päivän hinnasta. Varaukset seuraavan linkin kautta: https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=D000005416

• Scandic Airport, Lentäjäntie 1, Vantaa

• Scandic Helsinki Aviapolis (Cumulus City Airport Vantaa), Robert Huberin Tie 6, Vantaa

• Scandic Helsinki Aviacongress, (Cumulus Resort Airport Congress Center Vantaa), Robert Huberin Tie 4, Vantaa

Yhteyshenkilöt

KoulutuspäällikköTarja Salonenpuh. +358 44 744 1815etunimi.sukunimi@fcg.fi
KoulutuskoordinaattoriMinna Kosonenpuh. +358 50 312 0199etunimi.sukunimi@fcg.fiFCG Koulutus Oy
Osmontie 34 (PL 950)
00601 Helsinki
puh. 010 4090
etunimi.sukunimi@fcg.fi
www.fcg.fi/koulutus

Tulosta (PDF)