Hoitoisuuspäivä RAFAELA®, Kuopio

Paikkakunta Kuopio
Ilmoittautumisaika 1.11.2018 mennessä

Tule mukaan!
Tule verkostoitumaan ja kuuntelemaan:
• miten resurssiluku on entistä helpommin saatavilla Titania-järjestelmästä
• miten esimies voi hyödyntää ja raportoida hoitoisuustietoa
• miten sisäisen auditoinnin avulla voidaan varmistaa tiedon luotettavuus, kattavuus ja hyödynnettävyys
• harjoittelemaan luokittelemista upouuden HOIq-mittarin tai uudistuneen PPCq-mittarin avulla!

Koulutus soveltuu hoitoisuusluokitusjärjestelmää käyttävien yksiköiden hoitohenkilökunnalle, esimiehille, hoitoisuustietoa hyödyntäville tahoille, hoitoisuuden vastuuhenkilöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Koulutukseen on mahdollista myös osallistua vain joko aamu- tai iltapäivään. Tällöin koulutusen hinta on 190 €+ alv, sisältäen kahvitarjoilun. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee laittaa viestikenttään mihin koulutuosioon osallistuu ja huomiona että vain puolipäivän osallistuminen. ks muut ehdot kuten alla.

8.15 Ilmoittautuminen ja aamiainen

9.00 Tervetuloa
erityisasiantuntija Anne Rintala, FCG Konsultointi

9.10 Tukea resurssilaskentaan: kuinka saan resurssitiedon suoraan Titania-järjestelmästä?
osastonhoitaja Tiina Karppinen, TYKS Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

9.40 Mitä osastonhoitaja tekee hoitoisuustiedolla?
osastonhoitaja Satu Pulkkinen, Essote

10.40 Kevennys ja tauko

11.00 Hoitoisuustietojen raportointi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä
sovellussuunnittelija Sari Leppänen, HUS Tietohallinto

11.45 Lounas

Ohjelma työpajoihin ilmoittautuneille (klo 13.45 kahvitauko):
HOIq-mittarin työpaja / PPCq-mittarin työpaja
asiantuntijat Sanna Kautto, FCG Konsultointi/Satu Pulkkinen, Essote

Ohjelma iltapäiväluennoille ilmoittautuneille, iso luentosali (klo 13.45 kahvitauko):

12.45 Sisäinen auditointi - toimintamalli ja kokemuksia
ylihoitaja Niina Kela-Korhonen ja aoh Jaana Rantama-Hiltunen, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri

14.15 Laadunvarmistuksissa havaittuja hyviä käytäntöjä
erityisasiantuntija Anne Rintala, FCG Konsultointi

14.45 Työajanseuranta hoitotyön kehittämisessä - Miten potilaalle tuotetaan lisäarvoa hoitotyössä?
kehittämisylihoitaja Tuula Antinaho, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

15.45-16.00 Keskustelua ja päivän päätös

FCG varaa mahdollisuuden muuttaa ja tarkentaa ohjelmaa.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 31.10.2018 mennessä. Osallistumismaksuun lisätään laskutusmaksu 5 € (+ alv 24 %). FCG laskuttaa osallistumismaksun koulutustilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta.

Sairaustapauksissa laskutetaan peruutuskulu 50 € + alv ja FCG:lle aiheutuneet todelliset kustannukset lääkärintodistusta vastaan.

Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan ja osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen, laskutetaan koko osallistumismaksu.

Osallistujat saavat vahvistuksen sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen koulutuksen toteutumisesta.

Majoitusvaraukset 31.10.2018 mennessä
Majoitusta varattaessa tulee mainita majoituskiintiön nimi: FCG. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse:
puhelin: p. 010 762 9500
e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi
Nettisivut: www.sokoshotels.fi, jossa varauskoodin kohtaan kiintiön tunnus BFCG.
Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100 Kuopio

Huonehinnat:
106 €/1hh/vrk
126 €/2hh/vrk
Majoituskiintiö purkautuu 31.10.2018 jälkeen.

Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100 KUOPIO

KoulutuspäällikköAnne Rintalaetunimi.sukunimi@fcg.fi