Anmäl dig
- +
Välj
Möjliga rabattkoder anges i kassan

Hallinto-, henkilöstö- ja talousjohdon konferenssi tarjoaa johtaville viranhaltijoille tukea ja rohkaisua vaativassa työssä. Tämän vuoden teemoina on muun muassa julkisen hallinnon tulevaisuus ja yhteistyön tiivistäminen rakenteiden muuttuessa.

Olemme uudistaneet tapahtumaa:

  • Ensimmäisenä tapahtumapäivänä syvennyt valitsemaasi aiheeseen työpajan merkeissä. Työpajatyöskentely tarjoaa sinulle vähemmän silppua ja laadukkaampaa syventymistä tärkeään aiheeseen. 
  • Käytössäsi tulee myös olemaan virtuaalinen Howspace-työtila, jossa pääset verkostoitumaan sekä aloittamaan työpajatyöskentelyn jo ennen varsinaista tapahtumaa! 

Tutustu työpajojen sisältöihin kohdassa "Ohjelma".

Ilmoittaudu nyt ja osallistut edullisemmin!

Liity keskusteluun #johdonkonffa @FCG_Group

Teman

  • Johtaminen
  • Työhyvinvointi
  • Vastuullisuus
  • Talous

Program

TORSTAI 24.8. 

09.00 Aamukahvit ja ilmoittautuminen 

10.00 Tilaisuuden avaus 
Koulutuspäällikkö Liina Tiusanen, FCG Finnish Consulting Group Oy 

10.05 KEYNOTE-puheenvuoro: Miten rakentaa tai tuhota eettisesti kestävä toimintakulttuuri?   
KTT Niina Ratsula  

11.00 Paneelikeskustelu 

12.00 Lounas  

13.00 TYÖPAJAT  

Työpaja: Vuorovaikutus ja yhteistyö luottamushenkilöiden kanssa

Muutosvalmentaja Tiina Heikka johdattaa osallistujia avoimeen, rehelliseen ja ratkaisuhakuiseen keskusteluun, ja ammentaa oivalluksia omasta pitkästä urastaan kunta-alalla. Psykologi, viestintävalmentaja Essi Juvakka antaa konkreettisia ja käytännönläheisiä työkaluja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin ja yhteistyön kehittämiseen.

Työpaja: Työhyvinvointi ja työkykyjohtaminen

FCG:n asiantuntijoiden Anitta Kariojan ja Aino Keloharjun käytännönläheisessä työpajassa pureudutaan työhyvinvoinnin teemoihin ja työkykyjohtamiseen kunnissa ja hyvinvointialueilla. Työpajassa on hyvin tilaa parhaiden käytöntöjen jakamiselle ja vertaisoppimiselle.  

Työpaja: Digitalisaatio ja tiedolla johtaminen

Kuntaliiton erityisasiantuntija Heli Hänninen kollegoineen herättelee osallistujia pohtimaan tiedon sekä digitalisaation roolia organisaation toiminnan ja talouden johtamisessa. Työpajassa kartoitetaan sitä, millä tiedoilla kuntaa tai hyvinvointialuetta nykytilassa johdetaan ja mitkä ovat nykyisen tiedolla johtamisen muutostarpeet. Asiantuntijoiden johdolla pohditaan, mitä digitalisaatio tarjoaa tiedolla johtamiseen, ja mikä on hallinto-, henkilöstö- ja talousjohdon rooli digitalisaation edistämisessä. Työpajassa keskustellaan, miten tiedonhallinnan ja digitalisaation kansallinen ohjaus on muuttanut tiedonhallintaa ja tiedolla johtamista.

15.00 Kahvitauko 

15.30 Työpajat jatkuvat 

16.45 Päivän ohjelma päättyy 

18.00-21.00 Yhteinen illallinen 
Scandic Helsinki Hub 


PERJANTAI 25.8. 

9.00 Tervetuloa toiseen päivään!  

Ajankohtaiskatsaukset ja yhteistyökumppaneiden puheenvuorot

9.05 Kuntien ja hyvinvointialueiden talouden näkymät 
Kuntatalousasioiden johtaja Sanna Lehtonen, Suomen Kuntaliitto

Rakenteelliset uudistukset   

10.45 Ajankohtaista työmarkkinoilta
Neuvottelujohtaja Anne Kiiski ja neuvottelujohtaja Henrika Nybondas-Kangas, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Ajankohtaiset lainsäädäntöhankkeet

12.00 Lounas  

13.05 Miltä näyttää julkisen hallinnon tulevaisuus?
Ylijohtaja Jani Pitkäniemi, valtiovarainministeriön kunta- ja aluehallinto-osasto

14.00 Johtajan polku  rehellistä reflektointia kuntajohtajuudesta
Kaupunginjohtaja Jouni Eho, Riihimäen kaupunki

14.50 Tilaisuuden päätössanat 

15.00 Tapahtuma päättyy - hyvää kotimatkaa! 

Ohjelma täydentyy. Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Föreläsare

Eho, Jouni
Riihimäen kaupunki
Kaupunginjohtaja

Riihimäen kaupunginjohtaja Jouni Ehon puheenvuorossa kuullaan rehellistä ja henkilökohtaista reflektiota johtajuuden valoista ja varjoista. Jouni kertoo keskeisimmät oppinsa omalta johtajuuspolultaan ja antaa osallistujille oivalluksia omaan työhön.  

Eholla on reilun viidentoista vuoden kokemus vaativista johtaja- ja asiantuntijatehtävistä sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Hän ammentaa omassa johtajuudessaan yhtä lailla koripallomaajoukkuetaustastaan kuin mindfulness-ohjaajan kokemuksestaan. Eho palkittiin sosiaali- ja terveysministeriön toimesta Vuoden Isä -palkinnolla vuonna 2014. Eholla on valtiotieteiden tutkinto Yhdysvalloista sekä yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto Itä-Suomen yliopistosta.

Heikka, Tiina
Tiina Heikka Oy
toimitusjohtaja

Tiina Heikka on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja draamaohjaaja. Hän on suorittanut myös tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Hän on ollut mukana kehittämässä Sitran Tulevaisuustaajuus-työkalua ja suorittanut Tulevaisuustaajuuden valmentajakoulutuksen. Lisäksi hän on kouluttautunut erätaukodialogimenetelmän käyttöön. Aikaisemmin hän on työskennellyt viestintäalalla toimittajana ja tiedottajana. Ennen yrittäjyyttä hän toimi kunta-alalla 14 vuotta, joista viimeiset 8 vuotta kunnanjohtajana Lapinjärvellä kehittäen Suomen ensimmäistä ihmislähtöistä kuntaa.

Hänninen, Heli
Suomen Kuntaliitto ry;Finlands Kommunförbund rf
erityisasiantuntija
Juvakka, Essi
viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET, perheterapeutti

Essi on psykologi, psyko- ja perheterapeutti sekä viestintävalmentaja, jonka valmennuksissa yhdistyvät psykologiset ja viestinnälliset menetelmät.  Essi on tarjonnut niin esihenkilö-, johtoryhmä-, ajanhallinta-, työhyvinvointi- ja työyhteisö-, vuorovaikutus- ja viestintävalmennuksia, esiintymistaito- sekä myynti-, asiakaspalveluvalmennuksia yrityksille, kaupungeille, kunnille, ammattiliitoille, ministeriöille, seurakuntayhtymille, yhteisöille ja oppilaitoksille yli 25 vuoden ajan.

Karioja, Anitta
FCG Finnish Consulting Group Oy
johtava asiantuntija

Anitta Karioja toimii johtavana asiantuntijana FCG:llä Sote ja hyvinvointi -liiketoiminnossa. Hän on toiminut pitkään esihenkilönä, johtotehtävissä, kouluttajana ja asiantuntijana sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. FCG:llä Anitta työskentelee sote-konsultointiprojekteissa mm. johtamisen, työhyvinvoinnin ja palveluiden kehittämisen parissa.
 

Keloharju, Aino
FCG Finnish Consulting Group Oy
Asiantuntija
Kiiski, Anne
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Neuvottelupäällikkö
Lehtonen, Sanna
Suomen Kuntaliitto ry;Finlands Kommunförbund rf
Kuntatalousasioiden johtaja

Sanna Lehtonen työskentelee Kuntaliitossa kuntatalousasioiden johtajana. Lehtosen tehtävät liittyvät isoihin uudistuksiin ja yleisesti kuntien talouden edunvalvontaan ja palvelutoimintaan, kuntien ja valtion yhteistyöhön ja rahoitusjärjestelmien kehittämiseen. Lehtonen on koulutukseltaan ekonomisti ja hänellä on 15 vuoden kokemus kuntatalousasioista ja erityisesti valtionosuuksiin liittyvistä tehtävistä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriössä, valtiovarainministeriössä ja Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa.

Nybondas-Kangas, Henrika
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Neuvottelupäällikkö
Pitkäniemi, Jani
Valtiovarainministeriön kunta- ja aluehallinto-osasto
ylijohtaja
Ratsula, Niina
Yrittäjä, tietokirjailija, tutkija ja valmentaja, KTT

Eettisen työelämän puolestapuhuja Niina Ratsula teki reilun vuosikymmenen uran globaaleissa tehtävissä pörssiyrityksissä ja väitteli kauppatieteiden tohtoriksi keskeisenä väitteenään ajatus, että yrityskulttuuri on se, mikä ratkaisee organisaation kyvyn toimia oikein. Nykyään Niina toimii perustamansa Code of Conduct Companyn vetäjänä tavoitteenaan luoda oikeudenmukaisempaa ja inhimillisempää työelämää. 
  
Miten kirkkaat ovat organisaation eettiset toimintaperiaatteet? Mistä organisaatiokulttuurin eettinen sokeus johtuu? Miten varmistetaan, että eettiset toimintaperiaatteet toteutuvat käytännössä työyhteisössä ja päätöksenteossa? Näihin kaikkiin Niina vastaa puheenvuorossaan. 

Partners

Priser

Mitä aikaisemmin ilmoittaudut tapahtumaan, sen edullisempaa on osallistuminen. 

Julkinen sektori: 
Julkisen sektorin asiakkaat: Lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun maksuton peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa. 
22.6.2023 mennessä 690 € + alv 24% 
23.8.2023 mennessä 790 € + alv 24%
 
Ryhmähinta kunnille, kuntayhtymille ja hyvinvointialueille, kun 4 tai useampi osallistuja (per hlö): 
Ryhmähinta kunnille, kuntayhtymille ja hyvinvointialueille, kun organisaatiosta osallistuu 4 tai useampi henkilö. Lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun maksuton peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa. 
25.7.2023 mennessä 650€ € +alv 24% / hlö 

Yksityinen sektori: 
Yksityisen sektorin asiakkaat: Lippu voidaan siirtää toiselle henkilölle ja lipun maksuton peruminen on mahdollista 30 pv ennen tapahtumaa. 
22.6.2023 mennessä 790 € + alv 24 % 
23.8.2023 mennessä 890 € + alv 24 % 

Hinta sisältää ohjelman, sähköisen materiaalin sekä ohjelmassa mainitut ateriat. Lisäämme laskuun laskutuslisän 5€ (+ alv 24 %). 

Huom!

  • Pidätämme oikeuden tapahtuman toteutusmuodon muuttamiseen. 
  • Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksuttomasti viimeistään 30 päivää ennen tapahtumaa. 

Plats

Scandic Helsinki Hub

För vem

Tapahtuma on suunnattu erityisesti kuntien ja hyvinvointialueiden johtaville viranhaltijoille. Konferenssi koostuu kaikille yhteisestä osiosta ja työpajatyöskentelystä. Tervetuloa mukaan!

Inkvartering

Scandic Helsinki Hub

Osallistuja varaa ja maksaa itse majoituksensa.

Huoneiden hinnat: 
155 € yhden hengen Standard-huone / vuorokausi
175 € kahden hengen Standard-huone / vuorokausi

Varausohje: 

http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BFCG230823

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BFCG230823 myös puhelimitse tai sähköpostitse hotellin yhteystietoja käyttäen.

Hotellin yhteystiedot:
Scandic Helsinki Hub Annankatu 18 00120 HELSINKI
Puhelinnumero: +358 300 870 680
Sähköposti: hub@scandichotels.com

Huoneet ovat varattavissa 9.8.2023 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan

Ytterligare information

Tiusanen, Liina
Koulutuspäällikkö
Liina.Tiusanen@fcg.fi
+358 41 731 6634
Haapakoski, Vilma
Tapahtumatuottaja
Vilma.Haapakoski@fcg.fi
+358 41 731 6336